RSS
15 Января 2018 Book24.ua
Початок року — гарний час для переосмислення своїх цілей, уявлень і цінностей. Кажуть, що єдина людина, з якою варто себе порівнювати — це ти вчорашній. Ми зібрали 5 науково-популярних книг, що досліджують різні сторони буття людини і допомагають краще зрозуміти себе.
9 Января 2018 Book24.ua
Вам уже вдалося склали список книжок, які плануєте прочитати у 2018 році? Або ще у роздумах? Якщо Ви ненароком пропустили твори з цієї добірки або ще не встигли їх прочитати – це варто зробити, адже вони вважаються одними із кращих минулорічних видань українських письменників!
3 Января 2018 Book24.ua

Про те, як часто продюсери та режисери звертаються до літератури за новими та цікавими сюжетами, не варто і говорити. От, наприклад, твори Уільяма Шекспіра екранізували 870 разів (тільки «Гамлет» відтворювали у 21 варіанті), твори Чарлза Діккенса – 299 екранізацій, детективи Артура Конан Дойла – 210 екранізацій. Вражає, чи не так?

25 Декабря 2017 Book24.ua
Невже у Всесвіті ми одні? Чи існує життя на інших планетах? На ці питання уже багато років шукають відповіді науковці. Не оминули цієї теми також письменники і, відверто кажучи, часом їм важко не повірити.
21 Декабря 2017 Book24.ua
Така різна любов, такі різні історії.
Ми підібрали для Вас книги, сюжети яких розчулюють до сліз, зворушують до мурашок по шкірі, поглинають цілком, запам’ятовуються надовго.
18 Декабря 2017 Book24.ua
Агату Крісті ось уже не одне десятиліття називають «Королевою детективів». Ми підготували для Вас декілька дивовижних фактів про її життя та творчість, а також огляд 6 найкращих детективів Агати Крісті, перекладених українською мовою.