RSS
5 Ноября 2017 Book24.ua
Іноді ми помилково думаємо, що навички ораторського мистецтва потрібні тільки акторам чи юристам у залах судових засідань. Проте, вміння переконливо говорити може знадобитися кожному, незалежно від сфери діяльності: чи то ви намагаєтеся переконати власну дитину з’їсти на сніданок вівсянку та зробити руханку, чи то маєте провести гарну презентацію нового продукту на роботі. У цій збірці ми хочемо вас познайомити з книжками, які допоможуть почувати себе впевнено та підготуватися до чудового виступу.
2 Ноября 2017 Book24.ua
Не зважаючи на час і відстань, саме читаючи біографії або мемуари видатних людей можна познайомитися з ними ближче, дізнатися про унікальний життєвий шлях, обставини і події, які впливали на формування їх особистості. Тому пропонуємо вашій увазі 5 книг, в центрі кожної з яких — історії справжніх людей.
31 Октября 2017 Book24.ua
В попередній статті ми розповіли Вам про декілька цікавих книг для «батьків-чомучок», але останнім часом у світі літератури з'являється все більше якісної та корисної літератури на цю тематику. Ми вирішили продовжити наші огляди, тож знайомтесь з другою частиною добірки.  
30 Октября 2017 Book24.ua
Книги, про які ми розповіли нижче – це твори для «батьків-чомучок». Якщо запитань про виховання і розвиток дитини у Вас значно більше, аніж відповідей, тоді приготуйтеся, бо буде цікаво. На жаль, чарівної пігулки ні у нас, ні в авторів цих книг немає, але наведені алгоритми дієві та перевірені на практиці, а правила прості, хоч і не універсальні. Це внесе у такий складний процес, як виховання, більше розуміння та усвідомлення.
29 Октября 2017 Book24.ua
Поки по містах і селах масово з’являються павутиння та летючі миші, домівки прикрашають гарбузові ліхтарі, а на вулицях з’являється всіляка нечисть і привиди, ми вирішили зробити добірку наймістичніших, найзагадковіших і найжахливіших книжок.
26 Октября 2017 Book24.ua
Мы выбрали для Вас лучшие остросюжетные книги, читая которые полностью погружаешься в повествование. Идеально подходят для этих холодных осенних дней.