RSS
23 Октября 2017 Book24.ua
Саморозвиток, мотивація, корисні звички, оновлення та пізнання себе. Якщо Ви час від часу набираєте ці слова в пошукових рядках, тоді ця стаття для Вас. Ми підготували п’ять книг про те, як пізнати та змінити себе, зробити своє життя більш усвідомленим та насиченим, а також про процеси, які керують людиною. 

19 Октября 2017 Book24.ua
Другий місяць осені видався насиченим для книголюбів, адже видавництва потішили нас як величезною кількістю новинок, так і зустрічами з авторами та перекладачами цих книг. Однією з таких став приїзд штаб-сержанта США у відставці Шайло Гарріса.
16 Октября 2017 Book24.ua
Генрі Марш – відомий британський нейрохірург. Врятував життя багатьом людям, ще більшу кількість навчив це робити. Співпрацював з українськими нейрохірургами, надавав безкоштовні консультації у відділенні Дитячої клінічної лікарні та проводив лекції для медиків в Україні. Багато подій та людей пов’язує Генрі Марша з Україною і про свою симпатію до нашої країни він неодноразово писав. Герні Марш вважає, що реальність значно цікавіша, аніж усі вигадки та фантастичні мотиви, тому його книги відверто реалістичні.
13 Октября 2017 Book24.ua

Продовжуючи тему історій успіху, можна довго сперечатися, що ж стало причиною того стрибка, який дозволив випередити інші компанії в галузі. Проте, не викликає сумнівів, що всім засновникам і керівникам таких компаній притаманні нон-конформізм, вміння бачити нові можливості та не боятися ризикувати. Яскравим прикладом цього слугують наступні історії.

12 Октября 2017 Book24.ua
Часто ми захоплюємося успіхами і досягненнями тих чи інших компаній. Але за будь-якою компанією або брендом стоїть історія їх засновників і менеджерів, їх перемоги та невдачі, помилки та вилучені з них уроки, мрії та зроблені кроки в напрямку їх досягнення. Щоб краще зрозуміти, що приховується за лаштунками успіху популярних брендів, ми підготували для вас підбірку таких історій.
9 Октября 2017 Book24.ua
Американський військовий кореспондент з російським корінням Сергій Лойко написав більше тисячі статей про військові конфлікти, побував не в одній гарячій точці та видав уже три книги: «Шок і тремтіння. Війна в Іраку», «Аеропорт» і «Рейс». Його фоторепортажі вразили світ, статті відкрили шокуючу правду, а книги стали сенсаціями.