RSS
6 Октября 2017 Book24.ua
Террі Пратчетт – британський письменник, відомий не лише серед шанувальників фентезі, а для всіх, хто полюбляє якісну літературу та хороший гумор. Його твори перекладені 37 мовами і ось нарешті ми маємо можливість купити книги Пратчетта українською. Террі Пратчетт написав за свої 66 років багато книг, але популярність принесла йому серія «Плаский світ», що складається з 41 роману, 5 оповідань, 10 довідників, декількох путівників, карт, альманахів і кулінарної книги. Вражає, чи не так? А працював над цією серією Террі Пратчетт протягом 32 років. У список «200 найкращих книг за версією ВВС» потрапило одразу 15 книг Пратчетта.
3 Октября 2017 Book24.ua
Осінь — не час, щоб боятися непогоди, затяжних дощів, сірих буднів і авітамінозу. Бо це, перш за все, пора затишку, теплих светрів, барвистого листя та яскравих кольорів. А щоб на душі було тепліше, ми підготували для вас підбірку з 5 книжок, які не дадуть занудьгувати та подарують трішки натхнення.
1 Октября 2017 Book24.ua
Книги, про які ми сьогодні Вам розповімо, різні за жанрами та за тематикою. Автори, що їх написали, з різних країн і час написання не співпадає. Що ж тоді їх об’єднує? Те, що вони стають улюбленими книгами як серед дитячої аудиторії, так і завойовують серця дорослих. Всім же відомо, що всі дорослі колись були дітьми, і саме останні є найсуворішими критиками.
27 Сентября 2017 Book24.ua
Ирвин Ялом — один из самых известных психотерапевтов современности, приверженец экзистенциальной психологии и профессор Стэнфордского университета. Однако, нельзя не отметить его литературный талант: он автор ряда книг как в жанре нон-фикшн, так и художественной литературы, сюжетом для которых послужила его долгая психотерапевтическая практика.
25 Сентября 2017 Book24.ua
Форм Видавців у Львові пройшов яскраво та насичено, і до його проведення видавництва потішили нас цікавими новинками та світовими бестселерами. Ми ж підготували для вас відгуки на п’ять найкращих та найновіших зарубіжних перекладів від класиків та сучасних авторів.
20 Сентября 2017 Book24.ua
У видавництва “BookChef” цього місяця виходять одразу дві новинки жанру сучасної прози: роман-притча Людмили Уліцкої “Драбина Якова” та дебютний роман Ґюзель Яхіної “Зулейха відкриває очі”, вступний відгук до якої, до речі, написаний пані Уліцкою. Що ж спільного між цими двома романами: постать жінки в центрі оповіді, оптимізм і здатність починати все з нуля чи дещо більше — історія, на тлі якої розвивалися трагедії людських доль?