RSS
17 Сентября 2017 Book24.ua
Нік Вуйчич – не просто письменник та оратор, він той, хто надихає, мотивує, дарує віру та впевненість. Чому ж цей чоловік такий відомий і що в його виступах власне мотивує? Цілком логічне запитання. Нік народився з патологією: у нього відсутні кінцівки. Так, він – це людина без рук та ніг, але про нього точно не скажеш «людина з обмеженими можливостями», бо Нік живе без обмежень. І вчить так жити людей по всьому світу. 17 вересня Нік буде в Києві, і це вже не вперше він приїздить в Україну. Отож це хороша можливість взяти до рук книгу його авторства.
9 Сентября 2017 Book24.ua
Сучасний темп життя стає невпинним, отож все більше часу ми проводимо за справами. Відволіктися від усього, відпочити та зарядитися новими думками за книгою стало доволі дорогим задоволенням. Однак ми підготували добірку лайфхаків, які допоможуть ефективно розподілити час та знайти його для улюбленого заняття – читання цікавого твору.
31 Августа 2017 Book24.ua
Напередодні цьогорічного Львівського книжкового форуму видавництво Старого Лева представило одразу дві новинки одного автора – це «Книга вигаданих істот» та «Шість головоломок для дона Ісидро Пароді». Задля справедливості відмічаємо, що друга була написана у співавторстві з А. Б. Касаресом.
Хорхе Луїс Борхес – це знане ім’я у світовій літературі, та чи буде читач заінтригований? Дізнайтеся далі у огляді.
23 Августа 2017 Book24.ua
Відомий письменник Володимир Лис невдовзі випустить новий збірник есе та новел під назвою «Місяць, обмитий дощем». І поки критики пророкують книзі неймовірний успіх, ми пропонуємо прочитати роман автора, який вже заслужив читацьку любов та звання найкращого за десятиріччя. Сьогоднішнім "особливим гостем" нашого огляду вибрано "Століття Якова".
21 Августа 2017 Book24.ua

Жанр історичних романів та твори про сімейний епос – це література, яка залишає особливий післясмак. Він може бути різним: гірким, іронічним, натхненним, сповненим щастя або суму. Та єдине, що можна сказати напевно: читач не залишиться байдужим до сюжету та життя головних героїв. Скарбниця сучасної прози методично доповнюється, але шедеври цієї добірки заслуговують на особливу увагу.

15 Августа 2017 Book24.ua
Фанати фантастичних циклів від Макса Фрая з нетерпінням чекали на україномовну версію улюблених творів. Цього тижня видавництво Book Chef презентувало одразу 2 книги відомої популярної письменниці, отож читачі мають чудову нагоду поринути у неймовірний світ, вперше описаний нашою рідною мовою.