RSS
20 Апреля 2017 Book24.ua
Щодня світ сколихують різноманітні події. Деякі з них щасливі, інші шокують своєю жорстокістю та безглуздістю. Усі вони лишають свій відбиток у історії та серцях людей. Часто автори беруть за основу своїх романів випадки з життя. Мі підібрали книжкові новинки, у яких мова піде про реальні історії. Повчальні, надихаючі сюжети точно не лишать вас байдужими.
18 Апреля 2017 Book24.ua
«Наші душі вночі» - історія про всеохоплюючу самотність та безмежну ніжність. Роман - посмертний твір Кента Гаруфа, який став національним бестселлером в Америці, визнаний кращою книгою року за версією The Boston Globe та The Denver Post.
14 Апреля 2017 Book24.ua
Прошло то время, когда слово “комиксы” было синонимом литературы для детей или нечитающих подростков. Сегодня - это не просто книжки с картинками: вы можете найти в этой огромной семье и графический роман, и коллекционное издание с иллюстрациями от самых талантливых современных художников, и комиксы аниме - самый популярный жанр книг в Японии. Интернет магазин книг Book24 предлагает подборку лучших изданий, в которой интересное для себя найдут читатели самого разного возраста и литературных предпочтений.
13 Апреля 2017 Book24.ua
Цьогорічний VII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відбудеться з 17 по 21 травня. В рамках заходу українські видвці представлятимуть власні книжкові новинки. Тож тепер не буде проблем з невизначенністю, що почитати з новенького. В свою чергу ми підібрали для вас ТОП-5 книжок художньої літератури, цікавих на наш погляд.
12 Апреля 2017 Book24.ua
Полюбляєте читати романи, які інтригують та тримають увагу до останньої сторінки, твори про тяжку долю шляхетних по духу людей, моторошні історії, від яких рівень адреналіну зашкалює? Або ви мрійник і шукаєте рецепт здійснення усіх бажань? Цієї весни кожен знайде літературу до смаку. Ми зробили добірку новинок від українських видавців на різний смак.
11 Апреля 2017 Book24.ua
10 квітня цього року роман "Підземна залізниця" отримав Пулітцерівську премію!
«Підземна залізниця» - назва таємної системи організації втеч негрів-рабів з південних рабовласницьких штатів США. Існувала до Громадянської війни 1861-1865, мала «станції» (дома громадян, що співчували втікачам, де вони зупинялися в дорозі), «кондукторів» (керівників груп втікачів). Маршрути проходили від штатів Кентуккі, Віргінія, Меріленд в північні штати і Канаду.