Подарите детям зимнюю сказку
Что почитать

Подарите детям зимнюю сказку

9 Декабря 2016 11:12 Book24.ua
Зима - время волшебства и подарков. Уже на пороге праздник Святого Николая. Всем детишкам, которые хорошо себя вели, обязательно нужно подготовить полезный подарок. Что именно? Конечно же красочную книгу, с завораживающими иллюстрациями и захватывающими историями. Подарите ребенку зимнюю сказку!

«СНІГОВА КОРОЛЕВА»

Ця казка з такою холодною назвою уже майже 200 років зігріває мільйони дитячих сердець у всьому світі. Її автор — геніальний данський казкар Ганс Християн Андерсен (1805—1875).
«Це, мабуть, найдивовижніша дитяча книжка, яку я бачив у своєму житті», — так відгукнувся про Єркову «Снігову королеву» всесвітньо знаменитий Пауло Коельо. Ілюстрації Єрка здобулися на тисячі щонайзахопливіших відгуків і рецензій по всьому світі.

«Маленький принц(мал. автора)» Антуан де Сент-Екзюпері

«Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері — одна з найулюбленіших і найпопулярніших у світі книг. Це зворушлива і мудра історія про маленького хлопчика, що потрапив на Землю з далекої зорі. Ця історія про найважливіші у житті речі: про дружбу і любов, про вірність і обов’язок, про Людину і людяність. По-дитячому наївна і навіть трохи дивна, насправді вона про дуже серйозне і вічне. Книга ілюстрована малюками самого автора цієї безсмертної казки, що вабить до себе і не лишає байдужим жодне людське серце.

«100 КАЗОК. ТОМ-1» Уп.Іван Малкович

"100 казок" - одна із найкращих збірок українських казок. Три томи утворюють чудову підбірку вишукано проілюстрованих казок. Казки підбирав Іван Малкович, а ілюстрували знані художники Владислав Єрко, Катерина Штанко, Кость Лавро та інші. Це 1-ий том "100 казок", робота над яким тривала довгі 7 років, а у 2005 році отримав нагороду "Найкраща дитяча книга року" (Національний конкурс «Книга року-2005»).

«МЕД ДЛЯ МАМИ» Іван Малкович

Казково-пізнавальна історія про дівчинку, яка завдяки крилам, що їх винайшов Леонардо да Вінчі, побувала в майстернях найяскравіших постатей світового малярства — від Ботічеллі до Далі.

Ілюстрації виконала Євгенія Гапчинська — одна з найпопулярніших українських живописців, випускниця Харківського художнього інституту, стажувальниця Нюрнберзької академії живопису. Її роботи зберігаються в європейських музеях та приватних колекціях багатьох поціновувачів та діячів мистецтва: від Лучано Паваротті — до ... «Ліза та її сни» — дебют художниці в дитячій книзі.

Нагороди: Найкраща дитяча книжка 2005 року (Національний конкурс «Книга року-2005»)

Диплом за найкраще дитяче видання 2005 року (Львівський Форум видаців)

«КАЗКИ ДРАКОНА ОМЕЛЬКА» Сашко Дерманський

Нова книжка Сашка Дерманського — наймолодшого і найвеселішого з сучасних українських дитячих письменників — це довгоочікувана мандрівка у казковий світ дракона Омелька — невтомного казкаря, що складає безліч казок, але якому завжди бракує слухачів. Адже тільки-но він підкрадається до когось, щоб розповісти казку, як усі одразу верещать: «Дракон!» — і втікають... Можеш собі уявити, який щасливий буде бідолашний Омелько, коли ти прочитаєш і полюбиш його чудові казки...