10 цитат з книги «Життя без обмежень» Ніка Вуйчича
Статті

10 цитат з книги «Життя без обмежень» Ніка Вуйчича

12 Травня 2016 0:00 Book24.ua
вуйчич обложка.jpgЛюдина-легенда, приклад для наслідування, який надихає своїм життям мільйони людей.

Цитати з його нової книги, яка вперше вийшла українською мовою, мотивують до боротьби з життєвими труднощами і окрилюють для нових звершень

  1. Життя без обмежень – це усвідомлення того, що тобі завжди є чим поділитися і полегшити тягар інших людей. Навіть найменші добрі справи і кілька доларів можуть створити справжнє диво.
  2. Коли виникають якісь перепони, не можна здаватися, тікати. Ви повинні оцінити ситуацію, шукати рішення і вірити в те, що все робиться на краще. Терпіння – ось ключ до перемоги.
  3. Ніколи не живіть своїми обмеженнями. Живіть так, наче ви на все спроможні.
  4. Все добре в житті починається з Надії. Надія – трамплін для наступних кроків.
  5. Не забувайте посміятися над собою, адже тільки гумор і веселощі зроблять вашу життєву подорож радісною і гармонійною.
  6. Потрібно бути гнучким, наполегливим, завжди готовим до незгод. І тоді ці незгоди ви зможете обернути на позитивний досвід.
  7. Ми повинні оцінювати можливості, які нам випадають. Вони мають глибокі наслідки, які або допоможуть, або зруйнують ваше життя. Теперішня вигода приваблива, та якими будуть її наслідки?
  8. Щоб попросити про допомогу, потрібно змиритися. Тільки так можна звернутися до помічника, наставника, родича. І тоді більшість людей з радістю відгукнуться на ваше прохання.
  9. Надмір страху шкідливий. Занадто часто страх невдачі, розчарування або відмови позбавляють нас сил. Замість його побороти, ми здаємося йому на милість і обмежуємо себе.
  10. Не думайте про те, що ваше прощення означає для ваших противників, тих, хто колись ображав вас. Насолоджуйтесь тим, що дає прощення вам. Навчіться прощати і вам стане легше йти до мрії, не обтяжених багажем минулого.

Життя – непроста річ. У кожного трапляються невдачі. Інколи тягар дуже гнітить і, здається, що сили вже закінчилися. Не впадайте у відчай. Все в житті закінчується. Слід пам’ятати, що все можна змінити на краще, варто лише докласти зусиль. Ви маєте можливість черпати сили та натхнення для змін з книги Ніка Вуйчича «Життя без обмежень».
вуйчич.jpg вуйчич2.jpg