RSS
5 Серпня 2019 Book24.ua

Успішний український бізнесмен, меценат, власник і генеральний директор холдингу «Global Spirits», YouTube-блогер, а відтепер ще й автор книги – все це про Євгена Олександровича Черняка. Його ім'я фігурує в рейтингах найбагатших людей України, а на його YouTube-канал під назвою «Big Money» підписані 350 тисяч користувачів. Євген Черняк веде активну громадську діяльність – є віце-президентом федерації тенісу України, засновником благодійного фонду «Патріот Запоріжжя», розвиває Національний заповідник Хортиця, займається поверненням в Україну реліквій, пов'язаних з українським козацтвом.


26 Червня 2019 Book24.ua
Роберт Кійосакі – американський підприємець, бізнесмен, інвестор, автор багатьох книг із саморозвитку, зокрема - бестселера «Богатый папа, бедный папа», мотиваційний спікер, фінансовий аналітик та творець освітніх настільних ігор Cashflow 101. Капітал Роберта Кійосакі у 2019 перевищує 80 мільйонів доларів, при цьому бізнесмен постійно працює над його збільшенням.
14 Травня 2019 Book24.ua

Японская методика Кумон направлена на развитие навыков, которые должны быть сформированы у ребенка к школе. И чтобы испытать все преимущества данной системы, вам необходимо всего лишь купить тетради Кумон. Занимаясь по ним, ваш ребенок с легкостью научится вырезать, клеить, держать карандаш, писать буквы, цифры и решать математические примеры.

15 Березня 2019 Book24.ua

Ви любите читати? У вашому будинку книги вже не вміщаються на полицях? Або ви вирішили передивитися свою бібліотеку та залишити лише якісь певні твори? Тоді вам неодмінно потрібно знати куди подіти старі книги. І таких варіантів сьогодні безліч, головне зробити правильний вибір.

14 Березня 2019 Book24.ua

На превеликий жаль, День святого Валентина раз на рік, але романтичний настрій та стан закоханості хочеться відчувати кожен день. А допоможуть вам у цьому найкращі сучасні книги про кохання, в яких описані неймовірні та дуже красиві історії.

6 Березня 2019 Book24.ua

Скандинавський детектив – особливий жанр. Його відмінною рисою є круто закручений сюжет, жорстокість та підняття гострих соціальних тем. В творах цього жанру розглядаються питання насильства та алкоголізму, слабкості та корумпованості влади, культурного та економічного розриву між великими містами і провінцією. Всі ці проблеми хвилюють читачів усього світу та змушують переглянути власні погляди на безліч речей. І нижче представлені кращі п'ять книг цього жанру, які вам неодмінно варто прочитати.