Бизнес литература
Що нового

Бізнес література

25 Січня 2017 14:32 Book24.ua
Пропонуємо вашій увазі добірку свіжих новинок бізнес літератури. Якщо ви прагнете нових звершень, не готові миритися з роллю "рядового" працівника, плануєте досягти успіху у роботі - вам необхідно прочитати ці книжки. Лише перевірені поради, правдиві історії успіху, влучні рецепти досягнення мети. Все це, та навіть більше, ви дізнаетесь з книжок у нашій добірці.
бизнес 1.jpg 

"Мудакам тут не місце. Як вижити в офісних джунглях"

Роберт Саттон.jpgРоберт Саттон – викладач управлінських дисциплін у Стенфордському університеті, автор бестселлерів у галузі менеджменту, доктор наук в галузі організаційної психології. Творча географія Роберта не обмежується кордонами власної країни. Він мандрує світом та проводить семінари для менеджерів і керівників компаній. У 2007 році журнал BusinessWeek зарахував його до десятки «зірок бізнес-шкіл» - людей, які формують ділове мислення у сучасних людей.
Книга Роберта Саттона «Мудакам тут не місце. Як вижити в офісних джунглях»  одразу після публікації увійшла в списки бестселерів за версією видань New York Times, Wall Street Journal, USA Today та Business Week. Прочитавши книгу ви знайдете відповіді на такі питання: хто такі мудаки і що вони роблять на вашій роботі? Як виявити мудака і поставити його на місце? Саттон наводить результати досліджень, які свідчать про те, що мудаки на робочу місці не просто принижують колег, негативно впливають на їхню самооцінку, а ще й приносять компанії фінансові збитки. Як запровадити правило «Мудакам тут не місце» у вашій компанії і як самому не перетворитися на покидька — просто і лаконічно розповість автор.
бизнес 2.jpg

"21 беззаперечний закон лідерства. Щоб вести за собою"

Джон Максвелл.jpg«21 беззаперечний закон лідерства. Щоб вести за собою» - книга, яка вийшла з-під пера визнаного міжнародного експерта з менеджменту Джона Максвелла. Це видання — ваш найкращий тренер з особистісного розвитку та лідерства. Адже написана вона фахівцем №1 у галузі саморозвитку та бізнесу.
Перед вами збірник з простих, але ефективних рецептів успіху, показаних на прикладах відомих людей. Автор у кожному новому розділі книги розкриває секрети законів лідерства, які неможливо спростувати. У результаті ви отримуєте список принципів, які допоможуть Вам досягнути успіху у будь-якій галузі. Кожне окреме правило – це історія людини, яка вже досягла вагомих результатів. Або навпаки, досвід тих, хто не дотримався законів успіху й зазнав катастрофи. Авраам Лінкольн, що з найбездарнішого військового командира став найбільшим реформатором Америки, брати Мак-Дональд, що не могли подолати бар’єр у 15 ресторанів, Стів Возняк, який зазнав би поразки без Стіва Джобса, тендітна мати Тереза, до якої дослухалися перші особи світу.
бизнес 3.jpg


"Кмітливіші, швидші, кращі. Секрети продуктивності в житті та бізнесі"

Чарлз Дахіґґ.jpgЧарлз Дахіґґ – автор книги «Кмітливіші, швидші, кращі. Секрети продуктивності в житті та бізнесі». Свідченням його таланту та безмежної обізнаності у темі являються його досягнення – він лауреат Пулітцерівської премії та випускник Гарвардської школи бізнесу, а його книжки не залишають ТОП-10 бізнес-книжок на Amazon та The New York Times 
Чому одні досягають успіху, а інші терплять постійні поразки? Чарлз Дахіґґ дає відповідь на це питання. Він сформулював 8 ідей, які дозволять досягти максимум результатів, витративши мінімум часу та зусиль. Як грамотно використовувати наш інтелект та енергію, аби встигнути більше, ніж зазвичай? Команда найуспішнішого діснеївського мультфільму, який ледь не став найбільшим провалом, спеціалісти Google, що шукали секрети ефективності команд, пілоти, які садили літак після того, як майже втратили над ним контроль, чи гравці в покер, єдине рішення яких вело до абсолютної перемоги або ж програшу… Їхній вибір, те, ким вони себе бачили, які цілі ставили, у що вірили і яку команду підбирали — ось те, що перетворило звичайну зайнятість на продуктивність.