Довгоочікувані історії сучасних авторів
Що нового

Довгоочікувані історії сучасних авторів

25 Січня 2017 11:45 Book24.ua
У новому році - нові цікаві сюжети. Зустрічайте, довгоочікувані новинки сучасних авторів. Ще більше цікавих історій, детективних ліній, психологічних поривань, любовних інтриг...
современка 1.jpg

"Містична річка"

Денніс Лігейн.jpgПро автора
Денніс Лігейн – сучасний майстер детективного жанру, володар багатьох літературних премій, зокрема таких, як премія Едгара Алана По, віднак Shamus та Ніро Вульфа. Екранізувати його твори бралися такі майстри, як Мартін Скорсезе та Бен Аффлек, а кінострічка Клінта Іствуда «Містична річка» отримала дві премії «Оскар» з п’яти номінацій.

Про роман
Безтурботні часи дитинства для трьох друзів – Джиммі, Шона і Дейва  закінчилися, коли на вулиці до них під’їхав чорний авто. Наймолодшого хлопчика Дейва викрали. Історія могла б закінчитися черговою трагедією. Але цього не сталося. За кілька днів Дейв повернувся додому в супроводі поліцейських та спалахів фотокамер численних журналістів. Джиммі і Шон крадькома позаздрили у той момент своєму товаришеві за неочікувану славу. 
Минуло 25 років і  сталася подія, яка змусила вже дорослих Джиммі і Шона пожалкувати, що не заступилися тоді за приятеля. Все перевернуло вбивство дев’ятнадцятирічної доньки Джиммі Маркуса.
Хто винен у жорстокому злочині і чи можна було запобігти трагедії?
современка 2.jpg

"Німа"

Юлія Гук.jpgПро автора
Дебютний роман Юлії Гук, молодої вінницької письменниці, розпочав свою бурхливу історію, коли авторка власним коштом видала її накладом 500 примірників. З цього моменту слава про неординарну історію творчої особистості в жорстокому цинічному світі почала ширитися серед читачів. Історія дійсно чіпляє за живе, оголює трагедію особистості, яка не може існувати у світі, де «все продається та купується». Непересічний дебютний роман, який одразу привернув увагу читачів,глибоко й переконливо змальована психологічна драма - це все про непересічний, чіпляючий за живе роман "Німа". 

Про роман
Тасіта Степ – головна героїня, піддослідна. Чому саме піддослідна? Бо ким ще може почуватися в цьому світі загнана у глухий кут творча натура? Маленьке піддослідне мишеня, що лише якимось дивом тримається за життя. Адже і у смерті не бачить сенсу. Наче за іронією долі, колишня художниця стає до роботи у фірмі з працевлаштування: скільки ж їх навколо — талановитих, але бездіяльних та нерішучих? І що вона відчуває до них — співчуття чи зневагу? Тому й не одразу дівчина зрозуміє, навіщо нею став так опікуватися вуличний музикант Жар. Та якось зернята добра проростуть у серці Тасіти, і Жар повернеться, щоб розповісти їй свою історію…
современка 3.jpg

"Готель"


Артур Гейлі.jpgПро автора
Артур Гейлі - автор, який дав життя новому жанру в літературі – виробничому роману, де тісно переплелися любовна лінія, детективна інтрига та психологічний трилер. Працюючи над кожним твором, автор прагне поринути в атмосферу власного твору. Він досконально вивчає всі тонкощі побуту та місце дії, про яке йдеться в романі. З-під пера автора вийшло 11 романів загальним накладом 170 мільйонів примірників. Його твори перекладено 40 мовами, чотири з них стали бестселерами №1 «Нью-Йорк таймс» і кілька екранізацій, зокрема «Готель».

Про роман
Ласкаво просимо до «Сент-Ґреґорі»! Величезний новоорлеанський готель — привітний дім на кілька ночей. Якщо ви гість. Але завжди є зворотний бік медалі: непривабливі людські драми перед допитливими очима прибиральниць, які запускають руку в хазяїнову кишеню, розсильних, які видурюють зайві чайові, сортувальників сміття, які видобувають з нього тисячі викинутих срібних виделок і ножів… Для Пітера Мак-Дермотта наступні п’ять днів стануть чи не найважчим випробуванням на міцність. Проблеми, що накопичувались роками, великі й малі злочини, що планувалися заздалегідь чи були скоєні випадково, — усе це ляже не плечі заступникові головного адміністратора… І дві красуні горнуться до його плеча. Набідувавшись через жінок у минулому, Мак-Дермотт, мусить довіритись одній з них, щоб здобути найбільшу в житті перемогу!