RSS
2 Грудня 2019 Book24.ua

Останній місяць року розпочався! А разом з ним і «встигнути все, що було заплановано ще минулої зими, але постійно відкладалося». Як от занести в ремонт блендер, прочитати книжку про тайм-менеджмент, відвідати театр і музей. Але поспішайте повільно – так є більше шансів встигнути хоча б щось і отримати задоволення від процесу. І не забудьте купити друзям подарунки. Наприклад, нові книжечки.

15 Листопада 2019 Book24.ua
Вже зробили на зиму запаси трав'яного чаю і ароматної кави? А книжок для читання холодними вечорами купили? Не поспішайте кутатися в плед і впадати в зимову сплячку – подивіться скільки цікавих презентацій та книжкових клубів буде в останні осінні тижні.

1 Листопада 2019 Book24.ua

Можна ми не будемо писати про те, як важко прокидатися темними ранками і як не хочеться йти кудись холодними вечорами? Ви й так знаєте, що зима близько. Але це не причина, аби впадати в хандру і депресувати. Погляньте, скільки цікавих подій відбудеться в першій половині листопада.

Одягайтеся тепліше і зустрінемося на книжкових презентаціях! 

2 Жовтня 2019 Book24.ua

І хоч Книжковий Форум у Львові закінчився – це не привід сумувати. Сидіти вдома теж не варто, бо в жовтні кількість книжкових подій на квадратний метр зашкалює. Ми обрали найцікавіші.

5 Вересня 2019 Book24.ua

Вересень вже традиційно є найбільш книжковим місяцем у році: Літературний Кураж Базар у Києві, Book Forum у Львові. Письменники повернулися з відпусток і готові презентувати читачам результати своєї роботи. Як ви вже зрозуміли, у вересні концентрація книг та книголюбів на квадратний метр зашкалює. Ми обрали 7 найцікавіших подій вересня, хоч насправді їх значно більше.