RSS
2 Квітня 2020 Book24.ua
Міста після введення карантину змінилися: вулиці порожні, книгарні та кав’ярні зачинені, презентації та літературні зустрічі – скасовано. Але культурне життя не пішло на карантин, а перейшло в онлайн-формат. Так багато лекцій, прямих ефірів, читань та курсів у онлайн-форматах світ ще не бачив. Культура та книжки у смартфоні тепер без перебільшення. І головне – не треба витрачати час на дорогу і стояти у заторах. Замовляйте книги з дому, варіть каву і вмикайте ноут. А ми підготували інформацію, кого слухати і де шукати.
1 Березня 2020 Book24.ua

«А за вікном майже весна!» Проспівали це речення? Але не майже, за вікном уже весна! Відчуйте на обличчі перші весняні сонячні промінчики, подивіться на першу травичку і поставте у вазу тюльпани. А ще – не забудьте про книжкові новинки. Українські видавництва наче навмисно приберігали найцікавіші книжки на весну і тепер організовують безліч цікавих презентацій. Як завжди, ми обрали лише найкращі.

14 Лютого 2020 Book24.ua

Лютий – це час, коли нам нестерпно хочеться, аби весна прийшла швидше. Новорічного настрою уже немає, різдвяні декорації складені у ящик, надворі сіро і пасмурно. Ще й снігу не видно. А щоб зробити чекання приємнішим, маємо для вас інструкцію: відвідайте цікаву презентацію, прочитайте новинку від українських видавництв і обговоріть прочитане у літературному клубі. За потребою повторити те саме з іншою книгою. Повірте, лютневі дні пролетять непомітно.

3 Лютого 2020 Book24.ua

Минуло майже 10% нового року. Здивовані? Ми теж. Скільки книг вже встигли прочитати у 2020? А скільки з них обговорив на зустрічах літературних клубів? Ото ж бо й воно. Хутчіш надолужувати втрачене, адже лютий багато на книжкові події.

8 Січня 2020 Book24.ua

Олів’є доїли, родичів відвідали, на головну ялинку подивилися. Що далі? Писати мрії, планувати книги, які хочете прочитати у 2020 році, а ще – відвідувати книжкові презентації та літературні клуби. Які? Читайте далі.

16 Грудня 2019 Book24.ua

Кінець року – ідеальний час, аби підсумувати прожитий рік та написати плани на наступний. Книжкові плани також: скільки книг прочитали за 2019, що будете читати у 2020, на які романи звернути увагу та що новенького з нон фікшина купити. Щоб не розгубитися у літературному різноманітті – приготували для вас афішу заходів, серед яких є навіть підсумки року та десятиліття. Не пропустіть!