Від гіка до супермоделі. Історія фантастичного перетворення
Що нового

Від гіка до супермоделі. Історія фантастичного перетворення

21 Березня 2017 14:26 Book24.ua

Кожен з нас переживав буремний період життя - підлітковий вік. Час, коли здається, що світ сповнений несподіванок, інтриг, проблем та радості. Тоді кожен з нас пізнав, як важко стати сильною особистістю, обрати вірний життєвий шлях, визначити принципи та дотримуватись їх. А також перше кохання – найсильніше та найяскравіше почуття, яке випадає тільки один раз. «Дівчина-гік» - історія простої дівчинки, яка пізнала усі складнощі підліткового віку та змогла перерости у сильну, незалежну особистість.


Коротко про автора, щоб краще зрозуміти історію створення книги.

1.jpgГоллі Смейл – англійська письменниця, яка написала серію книжок «Geek Girl». Дівчинка з дитинства тяжіла до літератури: їй подобалось читати та писати власні історії, залюбки проводила вільний час за гарною книгою. Коли Голлі виповнилось 15 років, життя перевернулося з ніг на голову після зустрічі з агентом відомого модельного агентства у Лондоні. Два роки насиченого життя – покази на найкращих подіумах світу, робота з відомими будинками моди, нескінченні фотосесії виснажили її. Дівчина зрозуміла, що це не її покликання. Голлі закінчила університет у Брістолі та отримала ступінь бакалавра англійської літератури та ступінь магістра в області шекспірознавства. Перш ніж стати відомою на весь світ своєю літературною творчістю, Голлі викладала англійську в Японії та подорожувала країнами Азії.

«Дівчина-гік» - віддзеркалення історії з минулого

«Дівчина-гік» - книжка про Гаррієт Меннерс– звичайну школярку, не модну людину, що не вписується в соціум. Всі навколо, та й сама вона, вважають її незграбною, закритою, нецікавою та надмірно сором’язливою – така собі біла ворона у зграї хвилястих папуг. В образі головної героїні можна впізнати самого автора. Дійсно, Голлі Смейл у цій книжці описала власну історію зі свого життя. Гаррієт – гік, чудово розбирається в фізиці та математиці, знає, що матерія нейтронної зірки вміщується в чайній ложці, що серце колібрі б'ється зі швидкістю 1260 ударів у хвилину, але не має ні найменшого уявлення про те, як потрібно ходити на підборах, не вміє фарбуватися, одягатися і взагалі не захоплюється модою. Стосунки з однокласниками бажають кращого, з упевненістю в собі теж великі проблеми. З батьками складні відносини. Дівчина ніколи не мріяла жити видатним життям і тим більше не могла подумати про те, що стане моделлю. І не рядовою подіумною красунею, а обличчям знаменитої фірми. Лондонській школярці випав унікальний шанс брати участь у модних показах і зніматися для найкращих глянцевих журналів. Тепер їй відкрилася дорога в зовсім інший світ, Але, незважаючи на весь шик, блиск, тони макіяжу, високі підбори і симпатію самого класного хлопця, Гаррієт була і залишається звичайною дівчиною. Чи зможе вона подолати свої страхи змінитися не тільки зовні, але і всередині: стати справжньою моделлю, перетворитися на красиву, успішну, щасливу і впевнену в собі дівчину, не втративши індивідуальності?


Ціла палітра почуттів та емоцій на прикладі однієї людини5792500.jpg

«Дівчина-гік» - це не казка про Попелюшку, гидке каченя, яке перетворилося на лебедя. Це історія, повна гумору та сарказму, історія, що викликає посмішку, сміх, а іноді співчуття. Тут викладена вся палітра почуттів та переживань молодої дівчини, ситуації, з якими доводиться стикатися кожен день: любов, дружба, стосунки з батьками, хвилини щастя та години тяжких роздумів… Ця книжка – жива розповідь про все те людське, що є в кожному з нас. Купити книгу першим можна тут.