RSS
20 Червня 2023 Book24.ua
Кейм МакДоннелл — стендап-комік, якого в пресі охрестили «сивим ірландцем з невимовним ім’ям». Так, під час роботи над одним із сценаріїв у нього з’явилася ідея сюжету трилера, але швидко зрозумів, що йому бракує письменницьких навичок. Тоді він закінчив курс творчого письма в Манчестерському університеті, а потім ще рік вправлявся у написанні коротких оповідань.
24 Січня 2022 Book24.ua

Подарункові та ілюстровані видання – справжній скарб для тих, хто колекціонує книги. Вони стануть справжньою прикрасою на книжкових полицях, і до них постійно захочеться повертатися, щоб вкотре погортати гладенькі сторінки та роздивитися ілюстрації. Ми підготували добірку з 7 таких видань, які можна подарувати як і друзям-колекціонерам, так і самому собі.

28 Жовтня 2021 Book24.ua

Кожен з нас, певно, знає про Геловін, традиційне свято, яке здебільшого поширене в США, Ірландії, Канаді та Великій Британії. Моторошні костюми, випрошування цукерок і тематичні вечірки створюють справжню містичну атмосферу. Проте в Україні ми не завжди знайдемо тих, хто зголосився б святкувати Геловін. Саме тому ми пропонуємо вам самим створити собі свято. Оскільки 31 жовтня вже не за горами, ми створили для вас добірку зі страшних книг, які допоможуть кожному читачеві сповна насолодитися Геловіном та повністю відчути ту моторошну атмосферу.

16 Серпня 2021 Book24.ua

Кожному з нас завжди було цікаво, як знаменитості та інші популярні особистості дійшли вершини у своїй справі, як знайшли дорогу до успіху та в чому ж полягають їхні секрети. Про них пишуть книги, знімають масштабні кінострічки і розповідають всьому світові про їхній шлях. Біографії видатних людей не тільки розкривають нам нові сторони життя цих особистостей, а й мотивують і надихають на нові звершення, на досягнення великих цілей. Ось чому з кожним роком такі історії стають все популярнішими серед книголюбів. Ми пропонуємо вам добірку найцікавіших біографій та мемуарів про унікальних людей, які вже встигли заявити про себе світові так, що їхнє ім’я звучало й продовжує звучати з уст мільйонів.

18 Травня 2021 Book24.ua

Читання на канікулах — це ефективний спосіб тримати в тонусі пам'ять, розвивати мислення і фантазію дітей і підлітків. У школі часто дають список, які книжки варто прочитати за літо, щоб потім було легше йти в ногу з програмою, не відставати і вчитися із задоволенням. Нерідко список літератури, рекомендований до прочитання, викликає в учнів не так багато ентузіазму і натхнення, але є перевірений спосіб, як привчити дитину до читання влітку. Можна купити нові, красиві книги в сучасному оформленні, які привернуть увагу юних читачів. Запах нових книжок, цікаві обкладинки, красивий читабельний шрифт - все це привертає увагу дітей.



26 Лютого 2021 Book24.ua

В сучасному світі з кожним роком зростає значення англійської мови у житті кожної людини. Для того, хто бездоганно нею володіє, відчинені всі двері до престижних вузів та одних з найбільш прибуткових професій. Не всі люди мають можливість оплачувати курси або репетиторів для вивчення англійської, тому на цьому етапі вони зазвичай зупиняються. Брак дійсно корисних ресурсів може стати перешкодою на шляху кожного, але саме й тому в нашому житті є книги та флеш-картки. Вони не тільки місять актуальну та дієву інформацію, а й таким чином допомагають розвинути у людини неймовірно важливу якість – самоконтроль. Які ж посібники є найкращими для вивчення англійської мови? Ми зібрали для вас підбірку з кількох книг та наборів флеш-карток, а для зручності ще й поділили їх на різні категорії.