RSS
15 Вересня 2020 Book24.ua

2020 рік став для всього світу роком онлайн-формату. Не виключенням став і 27-й Львівський міжнародний BookForum, що відбудеться 16 – 20 вересня. Незвичний для дійства онлайн-формат дозволить бути присутніми на фестивалі набагато більшій кількості людей зі всього світу, без необхідності приїжджати безпосередньо до Львова.

Українські видавництва підготували багато новинок. Топ-тема під час пандемії covid-19 – книги про медицину і здоров’я. Декілька найцікавіших новинок пропонуємо переглянути прямо зараз.

14 Липня 2020 Book24.ua

Маємо дві новини: добру і погану. Почнемо з другої – до закінчення літа менше 50 днів. А добра? Ще не все втрачено – ви встигаєте втілити всі свої плани на літо за ці дні, які залишилися. Як? Читайте книжки із цього списку, виписуйте корисні поради (частково ми вже це зробили за вас) і втілюйте їх у життя.

26 Березня 2020 Book24.ua
Карантин продовжили до 24 квітня – це ви і так вже знаєте. Які перші думки виникли у книголюбів, коли вони почули цю новину? Що тепер є ще більше часу на читання! Тим паче, що цієї весни вийшло друком так багато нових книг. Ми пропонуємо звернути увагу на 5 з них.
19 Березня 2020 Book24.ua
Вже набридло слово, яке починається на букву «к» і закінчується на букву «н»? Попереду ще багато днів роботи з дому, навчання з квартири, прогулянок на балконі. Життя не зупинилося і обов’язків у вас навряд чи стало менше. Але якщо у вас з’явилося 1 додаткова година, яку ви не витрачаєте на дорогу до офісу чи університету – радимо використати її з користю і приємністю. Ні, не гортати стрічку у фейсбуці чи інстаґрамі. Читати книги. Ми обрали для вас 5 крутих трилерів, які відволічуть від перегляду новин.
27 Лютого 2020 Book24.ua
Вже дуже скоро за вікном буде чутно весняний спів птахів, і всім нам захочеться більше часу проводити на природі, насолоджуючись теплом перших сонячних променів. Але поки цей час ще не настав, у вас є прекрасна можливість прочитати п'ять кращих книг лютого, які підштовхнуть вас до нових відкриттів та починань.
27 Лютого 2020 Book24.ua

Страшні родинні таємниці, містика, маніяки та загадкові вбивства – книги у жанрі гостросюжетного детективу та трилери точно не дадуть вам занудьгувати. Від цих творів просто неможливо відірватись, адже ви не зможете спокійно спати, поки не дізнаєтесь, чим же все закінчилось. І нижче ми представили вашій увазі топ 10 гостросюжетних книг, сюжет яких неабияк полоскочить ваші нерви.