RSS
5 Червня 2021 Book24.ua
Що може бути краще за келих вина в приємній компанії? Тільки келих правильно підібраного вина! Смакувати цим вишуканим напоєм, можливо, і цікавіше, ніж читати про нього, але без спеціальних знань буде важко надати перевагу саме тій пляшці. Ми підібрали 5 цікавих й інформативних книг, які допоможуть вам краще орієнтуватись у виноробстві.
14 Липня 2020 Book24.ua

Які книжки читати влітку? Душа бажає дивовижних та глибоких історій, але водночас коротких і динамічних. Знайома ситуація? Тоді ми знаємо, які книжки вам точно сподобаються – збірки фантастичних та фентезійних оповідань. Як завжди, обрали для вас 5 найкращих. Читайте огляд і обирайте.

25 Травня 2020 Book24.ua
Коли привчати дитину до читання? Спеціалісти рекомендують починати з народження. Але це не означає, що немовляті варто одразу купувати томик Шекспіра або читати разом «Гру престолів». Для найменших дітей все навколо – це гра. Книги – не виняток, тому в них мають бути яскраві ілюстрації, великі об’єкти для розглядання, мінімум тексту і інтерактивні елементи. Ми для вас обрали 5 книжкових серій, які відповідають усім вимогам і сподобаються найвибагливішим малюкам.
5 Травня 2020 Book24.ua
Пишете дописи для своєї сторінки в фейсбуці? Розвиваєте особистий бренд в інстаґрамі? Працюєте з текстами на роботі? Чи мрієте написати книгу? Історії і тексти – це наше життя. Вони всюди: соціальні мережі, робочі листи, публікації в блогах і книги.
Формулювати свої думки на папері чи в нотатках смартфона – це навичка, яку можна розвивати. Нижче – 5 порад і 5 книг для всіх, хто пише.
4 Травня 2020 Book24.ua
Коли навколо – суцільний інформаційний шум, хочеться вимкнути смартфон і з головою поринути в якусь захопливу історію. Саме такі книги ми для вас і обрали, а ще – їх можна прочитати за один день (а то й вечір).
3 Березня 2020 Book24.ua
Не уявляєте свого життя без мистецтва у будь-якому вияві? Чи навпаки – нудьгуєте у музейних залах? Ми обрали 5 книг, які сподобаються і давнім поціновувачам мистецтва, і тим, хто тільки починає дізнаватися про мистецькі шедеври.