Наконец 100 тысяч. Бизнес-бестселлер «Big Money» установил нвый рекод
Статті

Нарешті 100 тисяч. Бізнес-бестселер «Big Money» встановив новий рекорд

18 Травня 2021 8:19 Book24.ua

Загальний тираж книг Євгена Черняка склав 100 тис. примірників, встановивши рекорд серед сучасної бізнес-літератури.

bm.jpg

Книга «Big Money. Принципы первых. Откровенно о бизнесе и жизни успешных предпринимателей» відомого українського бізнесмена і блогера Євгена Черняка вийшла в червні 2019 року. Перший тираж у 7 000 примірників був проданий за попереднім замовленням. Книга містить 11 інтерв’ю з успішними українськими підприємцями. Герої книги розповідають не тільки про бізнес, а й про свої життєві принципи й правила, звички й хобі. Згідно опитуванню серед українських видавців, книга викликала найбільший ажіотаж (за пів року розійшлося півсотні тисяч примірників).

00e00da8d44ebc202a841c987ad6edd1.jpg

Реліз другої книги «Big Money.Принципы первых. Откровенно о бизнесе и жизни успешных предпринимательниц» відбувся менш ніж за рік. Книга складається з 9 розділів, які засновані на історіях успішних жінок-підприємниць. У книзі йдеться про перші кроки в бізнесі, залучення інвестицій, принципи формування команд і масштабування успішного досвіду.

Наразі триває робота над новою книгою Євгена Черняка, яка побачить світ наприкінці літа цього року.

«Я довго чекав позначки сто тисяч, щоб написати, що я закінчив третю книгу. Вона буде дуже скоро. У незвичайному форматі коротких цитат успішних людей. Пояснюють, чому у них вийшло і нагадують, що вони в першу чергу люди і тільки в другу топменеджери, творці брендів і успішних команд», — повідомив Євген Черняк на своїй фейсбук-сторінці.

«Спочатку ми не очікували таких результатів. Однак, коли перший тираж був проданий за попереднім замовленням і книга вийшла в аут-оф-сток, було зрозуміло, що це майбутній лонгселер», - прес-служба видавництва.