RSS
14 Декабря 2018 Book24.ua

Що знаємо ми про кохання? Все і нічого. Люди створили безпілотні автомобілі та полетіли підкорювати Марс, однак досі не можуть дати однозначну відповідь на запитання «Що таке любов?». Ми обрали для вас три книги, в яких головні герої та героїні понад усе прагнуть знайти справжнє кохання.

6 Декабря 2018 Book24.ua
На сьогодні легендарний цикл Джорджа Р.Р. Мартіна про дружбу, кохання, інтриги, політику та владу складається з семи книг, які розповідають історію про життя у середньовічних королівствах. Тут на вас чекає безліч цікавих персонажів та захоплюючих сюжетних ліній. Хоробрі воїни у блискучих обладунках, благородні красуні в розкішному вбранні, лицарі, королі та прості люди будуть воювати, любити, дружити, плести інтриги та боротися за владу. Більш того, цей твір показує стратегічно правильні дії під час військових конфліктів, а також вчить тому, як припинити конфлікт та розпочати перемир'я.
5 Декабря 2018 Book24.ua

Молодь – дуже уважна та вимоглива аудиторія. Під час дорослішання підлітки визначають власні інтереси, бажання та розставляють пріоритети. На сторінках книг вони намагаються знайти споріднені душі й, ототожнюючи себе з головними героями, наповнюють своє життя переживаннями та пригодами. Саме тому сучасна підліткова література – це не просто книжки про проблеми взаємовідносин з батьками та перше кохання, а твори, в яких підіймаються актуальні, цілком дорослі питання. І представлена ​​нижче добірка може багато чому навчити не тільки молоде покоління, а й всезнаючих дорослих.


27 Ноября 2018 Book24.ua
З приходом зими все частіше з’являється бажання повернутися додому, заварити собі чашечку ароматного чаю та, загорнувшись у теплий плед, почитати цікаву книжку. А якщо вам хочеться трохи відпочити та отримати справжнє задоволення від прочитаного, то один з представлених нижче любовних романів – це саме те, що вам потрібно. Історії кохання прийдуться до душі і тоді, коли у вас у відносинах все у повному порядку, і тоді, коли чергові стосунки принесли прикре розчарування. Ці романи допоможуть вам по-іншому подивитися на безліч життєвих ситуацій та почати жити з чистого аркуша.
27 Ноября 2018 Book24.ua
Людей завжди хвилювало те, що там за хмарами. І навіть незважаючи на той факт, що серйозні дослідження космосу розпочалися відносно недавно, зроблені відкриття вже сьогодні дозволяють робити найсміливіші припущення. Можливо, космічна фантастика вже дуже скоро стане повсякденністю та нащадки будуть обживати галактику. А поки читайте найкращі книги в цьому жанрі, вирушайте в захоплюючий міжгалактичний політ та ставайте учасником незабутніх пригод.
19 Ноября 2018 Book24.ua
У сучасному світі занадто багато всього звалюється на жіночі плечі. І серед постійних домашніх справ, турбот про близьких та роботи так важко знайти час на себе. На жаль, багато жінок просто не встигають стрімко розвиватися та вдосталь відпочивати. Але якщо ви прочитаєте п'ять представлених нижче книг, то зможете абсолютно по-іншому подивитися на себе і свої звички, почати піклуватися про своє тіло, назавжди позбутися від негативних установок та знайти баланс.