RSS
28 Марта 2018 Book24.ua
Так багато всього сказано та написано про біг, що часом важко з усієї інформації відібрати важливу, цікаву, корисну, а головне ту, яка заохотить бігти до мети і не зупинятися. Ми обрали три варіанти книг, які вам сподобаються якщо:

  • Ви з нетерпінням чекали весни, щоб взути кросівки, вийти надвір, вдихнути ковток свіжого ранкового повітря і побігти. Сезон офіційно відкрито! 
  • Ви мрієте займатися бігом, але щось постійно заважає втілити це бажання в реальність. Проте тепер ви налаштовані серйозно: треба ще дрібку мотивації та багато інформації.
  • Ви бігаєте вже не один рік і готові до марафону. З чого почати і як закінчити?
19 Марта 2018 Book24.ua

Книжок про мотивацію видано дійсно багато, але якби все написане в них було таким ефективним та дієвим, то чи купували б ми наступну, а згодом ще одну? Мабуть, ні. То що ж нас насправді мотивує?

19 Марта 2018 Book24.ua

Події розвиваються такими швидкими темпами, що майбутнє уже поруч, хочемо ми того чи ні. Достатньо дізнатися лише декілька фактів про науковий прогрес для того, аби в цьому переконатися: роботи-собаки тепер вміють відчиняти двері, Google з точністю до 36 метрів визначає, де знаходиться людина.

Поки автори художніх творів фантазують про те, що буде через декілька століть, експерти прогнозують, які технології будуть актуальними найближчі 20-30 років. Ми підібрали 4 книги, аби й ви готувалися до майбутнього.

15 Марта 2018 Book24.ua
Література жанру нон-фікшн наразі надзвичайно популярна, і це не дивно. Читач хоче фактів, нового досвіду, свіжих поглядів, успішних ідей і кейсів, достеменних прогнозів і нестандартних рішень. Бізнесові книжки дають змогу втамувати цю жагу, тож нам дуже кортіло дізнатися про те, як українським видавцям вдається перекладати та видавати якісні твори і завдяки чому вони опиняються в наших руках? 

Розібратися у цих та інших питаннях нам допоміг Антон Мартинов – співвласник і директор видавництва «Наш формат», яке спеціалізується на діловій, науково-популярній літературі та мемуаристиці.
3 Марта 2018 Book24.ua
Хоч погода за вікном і не схожа на теплу, та все ж весна вже на порозі. Саме час замислитися над тим, як привітати чарівних, надзвичайних жінок, адже свято 8 березня вже не за горами.

Ми ґрунтовно розмірковували проблемою «що подарувати» та склали перелік, який допоможе Вам зробити цікавий, приємний і корисний презент. Він неодмінно запам’ятається, не займе багато місця та стане у нагоді. І цим подарунком є книга!

2 Марта 2018 Book24.ua

Допитливість – це бажання здобувати знання, вміння насолоджуватися процесом навчання та пізнавати світ навколо. Ця якість притаманна усім нам від народження, а що ж відбувається потім? Так от, щоб малеча була ще більш допитливою, кмітливою та ініціативною, дорослі мають їй допомогти. Це просто – відповідайте на каверзні запитання дітей та заохочуйте їх дізнаватися ще більше, а книги допоможуть розповісти просто про складні поняття.