Серія «День / Ніч»
Что нового

Серія «День / Ніч»

6 Декабря 2018 8:11 Book24.ua

Веселі ігри та солодкий сон в компанії улюблених персонажів! 

Ігрові набори серії «День/Ніч» TM LUDUM стирають примхливу межу між активними розвагами і спокійним вечірнім відпочинком. Їх основне завдання – зайняти дитину з користю для настрою і розвитку. Це готове рішення для батьків і цілий світ захоплюючих пригод для малюка!

Хто герої?

На Вас чекають пригоди 5 маленьких звірят: жаби Василіси, лисеня Теодора, щеня Боба, летючої мишки Маришки і мавпочки Чити. Вони вчаться дружити, слухати старших, поступатися, ділитися, допомагати один одному. У кожного – свій характер, інтереси та мрії. Малюки із задоволенням обговорюють їх вчинки, порівнюють з собою, наслідують.

Що в наборі?

Авторська настільна гра, «Рецепт щасливого програшу», розповідь і доступ в аудіогалерею, де можна послухати добру казку про головних персонажів гри. Казка, записана професійними акторами, надає заспокійливу, розслабляючу дію. Прививає любов до читання і розвиває уяву.

Звукові ефекти створюють ефект присутності. Допомагають дитині повністю зануритися в казковий сюжет, не помічаючи його виховного характеру.

Настільні ігри надовго утримують увагу діток. Під час гри дитина тренує дрібну моторику, зорову пам'ять, реакцію. Легко і непомітно освоює лічбу.

У чому унікальність серії?

Кожна гра має свою особливість. У наборі «УЛОВки» - це присоски-вудки, замість фішок, і ігрове поле-трансформер. З нього можна створювати будь-які фігури - розвивати фантазію, мислення, просторову уяву. А коли прийде час спати - з радістю відправлятися в ліжечко і слухати казку «Зустріч героїв» в обнімку з м'яким лисеням Тео.

Або з мавпочкою Читою?

Обирайте, з кого почати колекцію, і зберіть всю ігрову серію «День / Ніч»!

Ігрові набори TM LUDUM - корисне дозвілля для щасливих малюків!