RSS
27 Ноября 2018 Book24.ua
Людей завжди хвилювало те, що там за хмарами. І навіть незважаючи на той факт, що серйозні дослідження космосу розпочалися відносно недавно, зроблені відкриття вже сьогодні дозволяють робити найсміливіші припущення. Можливо, космічна фантастика вже дуже скоро стане повсякденністю та нащадки будуть обживати галактику. А поки читайте найкращі книги в цьому жанрі, вирушайте в захоплюючий міжгалактичний політ та ставайте учасником незабутніх пригод.
19 Ноября 2018 Book24.ua
У сучасному світі занадто багато всього звалюється на жіночі плечі. І серед постійних домашніх справ, турбот про близьких та роботи так важко знайти час на себе. На жаль, багато жінок просто не встигають стрімко розвиватися та вдосталь відпочивати. Але якщо ви прочитаєте п'ять представлених нижче книг, то зможете абсолютно по-іншому подивитися на себе і свої звички, почати піклуватися про своє тіло, назавжди позбутися від негативних установок та знайти баланс.
19 Ноября 2018 Book24.ua
Відомі люди дуже часто залишають після себе мемуари. Ці історії допомагають відповісти на багато хвилюючих питань, так як несуть в собі глибоку мудрість. Біографічні книги, як правило, відкривають не тільки секрети і таємниці людини, але і її справжню суть. Нижче представлено декілька історій видатних людей, познайомитися з якими буде дуже цікаво кожному.
16 Ноября 2018 Book24.ua
Ми обрали для вас десять книг, які розширять ваш кругозір. А ще допоможуть розібратися у теоріях виникнення людства, у фізичних поняттях та в людському організмі, подумати про минуле, теперішнє і майбутнє цивілізації та робити будь-який життєвий вибір більш раціонально (наскільки це, звісно, можливо).
4 Ноября 2018 Book24.ua
Любі батьки, вихователі, методисти, викладачі та небайдужі! Чи знаєте ви, що необхідно, аби дитина відмінно вчилася у школі і стала успішною, коли виросте? Ми – так! Одна з найважливіших умов – навчити дитину мислити логічно. Так дитина розумітиме, як влаштований світ, навчиться виражати свої думки так, щоб всі її розуміли, вмітиме порівнювати й узагальнювати сказане та побачене. Аби навчитися мислити логічно, перш за все, необхідно знати, як розрізняти різні предмети та явища, а також їхні властивості. Для цього слід розвивати предметне мислення, тобто здібність зіставляти предмети і впізнавати їх за різними ознаками. Ось, з чого слід починати розвиток логіки у ранньому віці – із предметного мислення.
4 Ноября 2018 Book24.ua
У наш час буллінг не має вікових обмежень. Сучасні діти дуже жорстокі, та не завжди більш сильні цькують слабких, тут вже хто хитріший, сміливіший та винахідливіший. Жертвами буллінгу може стати хто завгодно – батьки, вчителі або навіть самі агресори, адже у об'єктів цькування одного разу можуть «здати нерви» і тоді вже вони встають у нападаючу позицію.