RSS
19 Июля 2018 Book24.ua
Наш характер складається з наших звичок, недаремно кажуть: «Посієш вчинок – пожнеш звичку, посієш звичку – пожнеш характер, посієш характер – пожнеш долю». За допомогою сили звички ми можемо налагодити, врівноважити і впорядкувати своє життя, стати більш ефективними, продуктивними, успішними та збалансованими. Проте не вірте у раптові зміни з понеділка чи з наступного року, Стівен Кові у книзі не пропонує простих та магічних рішень складних проблем. 
11 Июля 2018 Book24.ua
Бібліотека – це місце, де живуть книги. І живуть вони саме завдяки відвідувачам, переходячи із рук у руки. Перша бібліотека, у якій зберігалися глиняні таблички із певною інформацією, з'явилася ще у 2500 році до нашої ери у Древньому Сході. Нині бібліотеки – це звичні для кожного міста чи села «домівки» книг. Та є у світі й дещо незвичні, особливі, креативні бібліотеки, і з п’ятьма із них ми ознайомимось.
11 Июля 2018 Book24.ua
Ця інформація буде корисною тим, хто цікавиться швидкочитанням, прагне підвищити ефективність, швидкість та кількість свого читання. Поради та прості вправи допоможуть використовувати час читання максимально продуктивно.
20 Июня 2018 Book24.ua

На цьогорічному Книжковому Арсеналі було багато цікавих художніх новинок, як українських авторів, так і перекладених книжок. Ми ознайомилися з ними усіма і вибрали для вас найкращі книги, які не варто оминати своєю увагою.

20 Июня 2018 Book24.ua

Цього року видавництва перевершили всі очікування, адже на Книжковому Арсеналі 2018 новинок було стільки, що можна читати ціле літо і не перечитати. Ми ж спробували обрати найцікавіші та найочікуваніші книги і трохи розповісти про них. Про дитячі новинки ми вже писали раніше, а тепер черга книг у жанрі нон-фікшн.

13 Июня 2018 Book24.ua
Навіщо блокчейн в бізнесі? Як працювати з криптовалютою? Чи можна заробляти на біткоїні? Як блокчейн змінює світову економіку? Якщо у вас виникають усі ці та безліч подібних запитань, тоді наступні книги будуть вам цікаві.