RSS
21 Декабря 2017 Book24.ua
Така різна любов, такі різні історії.
Ми підібрали для Вас книги, сюжети яких розчулюють до сліз, зворушують до мурашок по шкірі, поглинають цілком, запам’ятовуються надовго.
18 Декабря 2017 Book24.ua
Агату Крісті ось уже не одне десятиліття називають «Королевою детективів». Ми підготували для Вас декілька дивовижних фактів про її життя та творчість, а також огляд 6 найкращих детективів Агати Крісті, перекладених українською мовою.
8 Декабря 2017 Book24.ua
Зимова пора дарує багато приводів для подарунків: свято Святого Миколая, Новий Рік, Різдво... А оскільки книга завжди була і залишається чудовим і доречним презентом, будемо знайомити Вас із найцікавішими творами зі світу дитячої літератури. У сьогоднішній добірці пропонуємо Вашій увазі 4 книжки, розраховані на дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.
4 Декабря 2017 Book24.ua

Деніел Кіз отримав ступінь з психології і читав лекції у найбільших вузах США, але популярність здобув за свій літературний талант, за вміння відчувати, створювати та описувати це на папері. Тож ми підготували для Вас добірку книг автора про особливих людей.

29 Ноября 2017 Book24.ua

Гарик Корогодский — популярный киевский бизнесмен и меценат, отличающийся своим эпатажем. Его прозвали украинским королем самоиронии, чьи посты в фейсбуке всегда бьют рекорды по количеству сарказма, юмора и хлёсткости на одно предложение. Было бы жалко, если бы такой литературный талант пропал даром, поэтому можно только радоваться появлению его книги «Как потратить миллион, которого нет. И другие истории еврейского мальчика» в двух частях. Однако, в отличие от страницы автора на фейсбуке, в книгах нет места для политики и сальных шуток, зато полно личных воспоминаний, ностальгии и лирических отступлений. Создав благотворительный фонд «Жизнелюб», который занимается опекой и досугом пенсионеров, Гарик перечисляет в него все доходы от своей творческой деятельности.

23 Ноября 2017 Book24.ua
Тема смерті в літературі така ж вічна, як і тема кохання, достатньо пригадати хоча б Данте з його “Божественною комедією” чи грецьку міфологію. В сучасній літературі творчість французького письменника Бернара Вербера породила нову хвилю цікавості до філософської фантастики з елементами фентезі. У своїй дилогії “Танатонавти” Бернар Вербер намагається розгадати одвічну загадку смерті, роблячи екскурс у міфологію, філософію, науку, теологію та медицину з однією метою — знайти відповідь на питання, чи чекає щось людей після смерті?