RSS
21 Ноября 2017 Book24.ua
Що об’єднує книги в цій добірці? По-перше, головні героїні тут жінки (як Ви вже зрозуміли з назви). По-друге, це реальні історії про реальних особистостей. А ще – це надихаючі розповіді про те, наскільки багатогранним може бути життя кожного з нас: з досягненнями і втратами, з перемогами і труднощами, із радощами та болем, із коханням та зрадою.
19 Ноября 2017 Book24.ua
У 1516 році Томас Мор – англійський письменник та філософ – написав твір «Утопія» про ідеальне, справедливе та щасливе суспільство. Чому ми про нього згадали? Саме завдяки його «Утопії» з’явився жанр «романи-антиутопії».  Ви точно не захотіли б жити в тих суспільствах, які створили автори антиутопій. Це своєрідна засторога і попередження всіх, хто все ще сподівається, що світ може стати ідеальним. 
17 Ноября 2017 Book24.ua
Якщо у дітей виникають проблеми з концентрацією та уважністю, тоді на допомогу приходять віммельбухи — книжки-розглядалки. Їх особливістю є майже повна відсутність тексту та насиченість яскравими ілюстраціями, з великою кількістю маленьких деталей. Такі книжки підходять не тільки для родинного читання, а й корисні в роботі дитячих психологів та логопедів. Вони добре розвивають уважність, пам’ять і фантазію, допомагають розширити запас слів, за рахунок чого кожного разу разом із дитиною можна вигадувати нові історії. Тож пропонуємо ознайомитися з віммельбухами українських видавництв.
9 Ноября 2017 Book24.ua
Поки в світі продовжують поділяти людей на фізиків і ліриків, ми впевнені, що поезія — вона для всіх. Тому у сьогоднішній підбірці Ви знайдете 4 збірки поезій, без яких не можна уявити сучасний український дискурс. А серед цих віршів обов’язково будуть ті, що знайдуть своє відлуння у Вашій душі.
8 Ноября 2017 Book24.ua

За роки незалежності сучасна українська проза вийшла на новий рівень: у вітчизняному літературному світі з’являється все більше молодих, талановитих імен, які стають поряд з іменами відомих авторів та легендарних письменників. Отож, напередодні свята української писемності та мови, ми вирішили оглянути чотири прозаїчні твори вітчизняних сучасників, які завоювали любов читачів та право на незабутність. 

5 Ноября 2017 Book24.ua
Іноді ми помилково думаємо, що навички ораторського мистецтва потрібні тільки акторам чи юристам у залах судових засідань. Проте, вміння переконливо говорити може знадобитися кожному, незалежно від сфери діяльності: чи то ви намагаєтеся переконати власну дитину з’їсти на сніданок вівсянку та зробити руханку, чи то маєте провести гарну презентацію нового продукту на роботі. У цій збірці ми хочемо вас познайомити з книжками, які допоможуть почувати себе впевнено та підготуватися до чудового виступу.