RSS
4 Июля 2018 Book24.ua
Влітку треба відпочивати: грітися на сонечку, ганяти у футбол, ходити у зоопарки, плавати у річці/озері та... ЧИТАТИ. Де? Та будь-де: у гамаку на дачі, на теплому морському піску на пляжі, на травичці у лісі. От тільки книгу б не забути прихопити! І не будь-яку, а ту, яка рекомендована для читання Міністерством освіти та науки України. Якщо список, який перед канікулами вручила вчителька, давно загублений, не біда, у нас він є. Ось декілька книг із нього.
4 Июля 2018 Book24.ua
Шукаєте, яку книгу взяти у відпустку? Підказка: із захопливою історією кохання, легким сюжетом (але водночас не банальним та нудним), а ще така, щоб не шкодувати прочитаного, перегорнувши останню сторінку. Ми вибрали 5 романів, ідеальних для читання на дачі, біля моря та в гамаку у лісі.
20 Июня 2018 Book24.ua

На цьогорічному Книжковому Арсеналі було багато цікавих художніх новинок, як українських авторів, так і перекладених книжок. Ми ознайомилися з ними усіма і вибрали для вас найкращі книги, які не варто оминати своєю увагою.

20 Июня 2018 Book24.ua

Цього року видавництва перевершили всі очікування, адже на Книжковому Арсеналі 2018 новинок було стільки, що можна читати ціле літо і не перечитати. Ми ж спробували обрати найцікавіші та найочікуваніші книги і трохи розповісти про них. Про дитячі новинки ми вже писали раніше, а тепер черга книг у жанрі нон-фікшн.

13 Июня 2018 Book24.ua
Навіщо блокчейн в бізнесі? Як працювати з криптовалютою? Чи можна заробляти на біткоїні? Як блокчейн змінює світову економіку? Якщо у вас виникають усі ці та безліч подібних запитань, тоді наступні книги будуть вам цікаві.
5 Июня 2018 Book24.ua

Автор книги «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем» Марк Менсон збентежив всіх своїх читачів. Навіть не так, він шокував. Адже він стверджує, що життя – це шмат лайна, а проблеми – константа життя. Проте, «якщо одного дня ви примиритеся з усім тим лайном, яким закидає вас життя (а лайно буде багато, ви вже повірте), то станете непереможними». Марк Менсон допоможе вам визначити, що в життя справді важливо, а що ні, чим варто перейматися, а на що треба забити і якомога швидше.