RSS
5 Июня 2018 Book24.ua

Книжковий Арсенал 2018 офіційно завершено! Не біда, якщо ви туди не завітали, і не страшно, якщо Ви не писали довгий перелік книг, які хотілося б прочитати. Ми допоможемо не пропустити найкращі твори та наразі підготували огляд дитячих новинок, які точно варті Вашої уваги.

30 Мая 2018 Book24.ua
Перша (але не остання) книга 30-ти річного підприємця «Трансформатор. Як створити власний бізнес і почати заробляти» опублікована у 2018 році. Це історія успіху просто хлопця із невеличкого містечка Тинди Амурської області, який, незважаючи на всі труднощі, досягнув поставлених цілей. Це дійсно мотивуюча автобіографія, проте Дмитро Портнягін не лише описує події свого життя.
25 Мая 2018 Book24.ua

З моменту написання романів, про які ми хочемо сьогодні розповісти, минуло багато часу: 205 років тому вийшов друком твір «Гордість і упередження», минув 171 рік як світ побачив романи «Джейн Ейр» та «Буремний перевал», 118 років пройшло з моменту першої публікації книги «Сестра Керрі». Часи змінюються, але підняті у романах теми завжди актуальні, а прописані істини – вічні. Тож, знайомтеся: найкращі зразки світової класики.

15 Мая 2018 Book24.ua

Книга Нобелівського лауреата з економіки Деніела Канемана «Мислення швидке й повільне» була опублікована у 2011 році і одразу стала бестселером New York Times.

Чи кожне наше рішення раціональне? Чи вибір, який ми здійснюємо повсякчас, продуманий та обґрунтований? Майже вся робота мозку здійснюється в нашій голові непомітно, отже більшість наших рішень неконтрольовані, невиважені, нераціональні.
5 Мая 2018 Book24.ua

Коротка проза – це завжди лаконічно, тонко, майстерно, зворушливо, своєчасно, влучно, душевно та змістовно.

Авторам оповідань, новел та есе треба на кількох сторінках розмістити те, що інші описують на сотнях аркушів. Хоч часто і видавці, і читачі сприймають малу прозу несерйозно, але ж погодьтеся, що треба мати неабиякий талант писати коротко і по суті.

4 Мая 2018 Book24.ua

Часом письменникам не треба фантазувати, адже життя дарує такі сюжети, що краще й не вигадаєш!

Героям цієї книжкової добірки співпереживаєш та співчуваєш, на них злишся і ними захоплюєшся. Реальні історії реальних людей. Життя, як воно є.