Трансформуйся або помри: досвід Дмитра Портнягіна
Статьи

Трансформуйся або помри: досвід Дмитра Портнягіна

30 Мая 2018 10:14 Book24.ua

Дмитро Портнягін – відомий бізнесмен, доларовий міліонер, засновник логістичної компанії «ТранзитПлюс», відеоблогер популярного ютуб-каналу «Трансформатор».


«Трансформатор. Як створити власний бізнес і почати заробляти»

34b504f1fd5d99719ec6e0d99505f430.jpg

Перша (але не остання) книга 30-ти річного підприємця опублікована у 2018 році. Це історія успіху просто хлопця із невеличкого містечка Тинди Амурської області, який, незважаючи на всі труднощі, досягнув поставлених цілей. Це дійсно мотивуюча автобіографія, проте Дмитро Портнягін не лише описує події свого життя, також в книзі знайдете:

- настанови та поради тим, хто хоче відкрити власну справу, але не знає, з чого почати;

- які факапи можуть трапитися на початку та як їх подолати;

- про головне та другорядне в бізнесі;

- про важливість публічності;

- як розвивати свою справу та отримувати прибуток.

Мета книги – «зробити підприємництво модним». Дмитро Портнягін вважає, що сучасний підприємець повинен бути відкритим до всього нового. Що ще сприяє формуванню успішної особистості?

1. Мрії та цілі

«Мрії – це передпоказ твого майбутнього, якщо ти людина дії. Ти  можеш не знати, чого саме зможеш досягти і який шлях приведе тебе до мети, але наразі вже посміхаєшся, відчуваючи радість майбутньої перемоги, і це дає тобі мотивацію рухатися вперед. Мріяти – чудово.»

2. Оточення

«У нашому оточенні є люди, які усіляко намагаються тягнути нас назад, і часом це не лише друзі та знайомі, а й родичі. Немає значення, в яких ти відносинах із цими людьми, такі зв’язки треба розривати.» 

«Постав собі за мету: щодва місяці впускати в своє життя десять нових людей. Це позитивно вплине на твою швидкість руху до бажаних цілей і мислення.»

3. Правильний фокус

«Відкинь усе. Що не веде тебе до здійснення твоєї мети.»

«Перші десять років розвитку свого бізнесу забудь про свої захоплення, про те, що тобі подобається, - роби те, що приносить гроші.»

На своєму шляху Дмитро Портнягін зустрічав багато перешкод, але він не вважає їх своїми поразками: «Програшу в бізнесі немає – ти або робиш помилки й отримуєш цінний досвід, або робиш усе правильно й отримуєш гроші». Автор часто акцентує на фінансовій стороні питання, бо інакше який сенс відкривати свою справу?

«Гроші – це результат, що показує якість твоєї роботи. Тут підприємці в чомусь схожі на спортсменів: спортсмен біжить стометрівку за зазначений час і рахує свої секунди, а для нас мірою успіху є гроші в касі.»

Якщо вкладено багато часу, зусиль та роботи, то має бути якась віддача. У бізнесі це прибуток. Якщо цього немає, то підприємець десь помилився. Як це виправити? Як розкрутити свій бренд? Яких працівників наймати? Усі відповіді у книзі.

«Бізнес – це інструмент, що може відчинити тобі двері до цілковитої свободи». Хочеш оволодіти цим інструментом? Готовий до трансформації?

Автор: Катерина Подзізей