RSS
1 Декабря 2017 Book24.ua
Як відповісти на запитання «чомучок»? На всі, напевне, неможливо, але варто спробувати. І в цій непростій місії (розвивати допитливість, фантазію, логічне мислення, здатність дитини до аналізу та синтезу) батькам допоможуть енциклопедії. Ви й не помітите, як минув час, бо разом з дитиною поринете у світ цікавих пригоди та неймовірних фактів. 
29 Ноября 2017 Book24.ua

Гарик Корогодский — популярный киевский бизнесмен и меценат, отличающийся своим эпатажем. Его прозвали украинским королем самоиронии, чьи посты в фейсбуке всегда бьют рекорды по количеству сарказма, юмора и хлёсткости на одно предложение. Было бы жалко, если бы такой литературный талант пропал даром, поэтому можно только радоваться появлению его книги «Как потратить миллион, которого нет. И другие истории еврейского мальчика» в двух частях. Однако, в отличие от страницы автора на фейсбуке, в книгах нет места для политики и сальных шуток, зато полно личных воспоминаний, ностальгии и лирических отступлений. Создав благотворительный фонд «Жизнелюб», который занимается опекой и досугом пенсионеров, Гарик перечисляет в него все доходы от своей творческой деятельности.

27 Ноября 2017 Book24.ua
Якщо Ви хочете, аби Ваше життя було незвичайним, то маєте бути готовими до щоденних та безперервних змін. Отож про декілька корисних книг з ефективними порадами, дотримуючись яких Ваш ранок стане чудовим, день – продуктивним, вечір – насиченим, а у підсумку життя заграє новими барвами. У добі, на жаль, не з’явиться більше годин, але їх і не треба, якщо на повну використовувати ті, що є.
23 Ноября 2017 Book24.ua
Тема смерті в літературі така ж вічна, як і тема кохання, достатньо пригадати хоча б Данте з його “Божественною комедією” чи грецьку міфологію. В сучасній літературі творчість французького письменника Бернара Вербера породила нову хвилю цікавості до філософської фантастики з елементами фентезі. У своїй дилогії “Танатонавти” Бернар Вербер намагається розгадати одвічну загадку смерті, роблячи екскурс у міфологію, філософію, науку, теологію та медицину з однією метою — знайти відповідь на питання, чи чекає щось людей після смерті?
21 Ноября 2017 Book24.ua
Що об’єднує книги в цій добірці? По-перше, головні героїні тут жінки (як Ви вже зрозуміли з назви). По-друге, це реальні історії про реальних особистостей. А ще – це надихаючі розповіді про те, наскільки багатогранним може бути життя кожного з нас: з досягненнями і втратами, з перемогами і труднощами, із радощами та болем, із коханням та зрадою.
19 Ноября 2017 Book24.ua
У 1516 році Томас Мор – англійський письменник та філософ – написав твір «Утопія» про ідеальне, справедливе та щасливе суспільство. Чому ми про нього згадали? Саме завдяки його «Утопії» з’явився жанр «романи-антиутопії».  Ви точно не захотіли б жити в тих суспільствах, які створили автори антиутопій. Це своєрідна засторога і попередження всіх, хто все ще сподівається, що світ може стати ідеальним.