RSS
28 Марта 2017 Book24.ua
С тех пор, как существует письменность, люди используют тексты для распространения своих идей. Стоит ли удивляться, что государства издревле ведут борьбу с книгами, содержание которых может заставить читателей прийти к “ненужным” выводам и задуматься об “опасных” вещах. Для того, чтоб издать список книг, которые когда-то были запрещены, наверняка понадобиться издать отдельную книгу, поэтому сегодня поговорим о известных и интересных изданиях “нон грата”
27 Марта 2017 Book24.ua
Новинки цієї весни вже готові потрапити до ваших рук та вразити свідомість. Актуальні та вічні теми про скарби нації, які слід повернути додому, проблеми міграції,  життя далеко від дому та рідних, силу духу, сміливі вчинки задля справедливості… Це та багато іншого у книжках з нашої добірки.
24 Марта 2017 Book24.ua
Камерон Діас, колишня модель, нині «найвідоміша блондинка Голлівуду», дебютувала в кіно в 21 рік у фільмі «Маска»(1994), де успішно зіграла поруч з Джимом Керрі. Всесвітню популярність їй принесли фільми «Ангели Чарлі», «Все без розуму від Мері», «Банди Нью-Йорка», «Ванільне небо» і інші. Тепер ви пізнаєте її з іншої стороні – як автора світового бестселера про тіло.
22 Марта 2017 Book24.ua
Талант писателя заключается в том, что он способен описать захватывающую реальность, в которую так интересно погрузиться, придумать персонажей, вместе с которыми хочется смеяться и плакать. Каковы же наши любимые авторы в повседневной жизни? Сегодня поговорим об эксцентричных поступках создателей наших любимых романов.
21 Марта 2017 Book24.ua
Кожен з нас переживав буремний період життя - підлітковий вік. Час, коли здається, що світ сповнений несподіванок, інтриг, проблем та радості. Тоді кожен з нас пізнав, як важко стати сильною особистістю, обрати вірний життєвий шлях, визначити принципи та дотримуватись їх. А також перше кохання – найсильніше та найяскравіше почуття, яке випадає тільки один раз. «Дівчина-гік» - історія простої дівчинки, яка пізнала усі складнощі підліткового віку та змогла перерости у сильну, незалежну особистість.
20 Марта 2017 Book24.ua
19 березня Ліна Костенко відсвяткувала свій день народження. Поетесі виповнилося 87 років. Ліна Костенко – людина з чіткою життєвою позицією. Ще у радянські часи вела активну діяльність у десидентському русі. Всі вчинки письменниці диктувала совість. Так у 1968 році, не зважаючи на ризик утисків зі сторони влади, написала листи, у яких захищала честь В'ячеслава Чорновола після наклепу в газеті "Літературна Україна". Цей сміливий вчинок приніс їй довгі роки замовчування в пресі.