Яскраві новинки від українських видань.
Что нового

Яскраві новинки від українських видань.

27 Марта 2017 15:54 Book24.ua
Новинки цієї весни вже готові потрапити до ваших рук та вразити свідомість. Актуальні та вічні теми про скарби нації, які слід повернути додому, проблеми міграції,  життя далеко від дому та рідних, силу духу, сміливі вчинки задля справедливості… Це та багато іншого у книжках з нашої добірки.

«Безцінний» Мілошевський З.

банненр1.jpg

1.jpgЗигмунт Мілошевський – популярний польський письменник і журналіст, автор сценаріїв та детективних романів. Народився і виріс у Варшаві. У 1995 році Зигмунт почав працювати репортером судової хроніки у варшавській газеті «Super Express». Тоді ж працював також з іншими видавцями. З 2003 по 2008 був редактором в «Newsweek».
Дебютував як письменник у 2004 році розповіддю «Історія гаманця». На сьогоднішній день у його творчій скарбниці нараховується 6 доробків, Деякі з них відзначені престижними нагородами. Так, наприклад, у 2007 році автор отримав відзнаку «Нагорода найвищого калібру» за кращий кримінальний роман «Заплутаність». А в 2011 році «Зерно істини» вибороло таку ж нагороду. 
Роман "Безцінний" викликав бурю обговорень після публікації. Здобув кілька престижних премій і перемог у національних рейтингах. За даними опитування польським телеканалом TVP Kultura книга стала найяскравішою гостросюжетною новинкою.
Це детективно-пригодницький роман про пошук шедеврів мистецтва, розграбованих під час Другої світової війни. Найвідоміша картина, вивезена з Польщі під час війни, стала головним персонажем роману. У книзі розповідається про те, як група фахівців – серед них мистецтвознавці і таємна розвідка – вирушають на пошуки зниклої картини.

«Гніздо горлиці» Олендій Л.

баннер2.jpg

 
2.jpgДва довгі роки за сотні кілометрів від дому. Подвійне життя і одна правда — мовчазна правда українки в Генуї, чужинки на чужій землі…
Її ДРУЖБУ стерто зі світу, де балом заправляють гроші.
Її КОХАННЯ набуло обрисів трикутника.
Її СКАРБ — неконвертована валюта жінки при надії.
Скільки пригод вестимуть її до мудрості, якої годі й шукати за горами та морями? Мудрості, яка звила гніздо під дахівкою її старої буковинської садиби.
Сповнений віри, любові й сподівань, цей роман створений за сценарієм до україно-італійської кінострічки, що отримала відзнаку «Найкращий український повнометражний фільм» на Одеському кінофестивалі влітку 2016 року. Історії тисяч заробітчанок — у долі сорокарічної Дарини, яка повертається з Італії до рідного села на Буковині…

Мустафа Джемилев. Незламний

банненр3.jpg


 
3,1.pngСевгиль Мусаєва – головний редактор видання«Українська правда» разом з одним із засновників «КрымЅОЅ» і 3,2.jpg«Кримського дому у Львові» Алімом Алієвим написала книгу «Мустафа Джемілєв. Незламний».
Один з найбільш відомих правозахисників і дисидентів СРСР, Мустафа Джемілєв присвятив своє життя боротьбі за право кримських татар повернутися на свою історичну батьківщину після сталінської депортації. За це він провів у радянських таборах в загальній складності понад 15 років. Чотири терміни, більше 300 днів протестного голодування, коли навіть рідні вважали, що його вже немає в живих…
У книзі ви познайомитесь з непересічною людиною, дивовижно сильною та вольовою.