RSS
4 Ноября 2018 Book24.ua
Любі батьки, вихователі, методисти, викладачі та небайдужі! Чи знаєте ви, що необхідно, аби дитина відмінно вчилася у школі і стала успішною, коли виросте? Ми – так! Одна з найважливіших умов – навчити дитину мислити логічно. Так дитина розумітиме, як влаштований світ, навчиться виражати свої думки так, щоб всі її розуміли, вмітиме порівнювати й узагальнювати сказане та побачене. Аби навчитися мислити логічно, перш за все, необхідно знати, як розрізняти різні предмети та явища, а також їхні властивості. Для цього слід розвивати предметне мислення, тобто здібність зіставляти предмети і впізнавати їх за різними ознаками. Ось, з чого слід починати розвиток логіки у ранньому віці – із предметного мислення.
29 Октября 2018 Book24.ua
Коли в американської журналістки Регіни Бретт виявили рак, то їй здавалося, що життя закінчилося. Однак вона знайшла в собі сили боротися та рухатися далі. В 45 років Регіна пригадала все, що пережила, чого навчилася, що усвідомила. На папері це перетворилося у 45 життєвих уроків. Боротьба з раком додала їй сміливості, тож вона наполягала, аби редактор газети, в якій вона працювала, їх опублікував. До 50-тиліття вона додала ще 5 уроків і знову видавала їх як авторську колонку. Люди з усього світу передруковували ці уроки у своїх блогах, писали Регіні листи, в яких дякували за щирість та відвертість.
17 Октября 2018 Book24.ua
«От якби можна було дізнатися формулу бестселера, я б тоді написав таку книгу!», – думки, схожі на цю, з’являються в багатьох людей. Але в одних вони швидко зникають, а інші розроблять комп’ютерний алгоритм, який аналізує книги. Останнє зробили Джоді Арчер та Метью Л. Джокерс і назвали свій винахід «бестселометр». У книзі «Код бестселера» вони розповіли як це працює і які результати вони отримали.
10 Октября 2018 Book24.ua
Мрієте вільно розмовляти французькою мовою? Чи пригадати англійську, яку вивчали в школі багато років тому? Вас запрошують пожити в Італії, а ви не знаєте жодного слова італійською? Досі переконані, що вміння засвоювати мови – це природжений талант? Хочемо звернути вашу увагу на книгу «Lingva Incognita. Заговорити іноземною мовою за 4 тижні» від психолінгвіста, поліглота, викладача та засновника проекту по вивченню іноземних мов «Lingva. Skills» Віталія Зубкова.
14 Сентября 2018 Book24.ua
Зараз є безліч можливостей знайти рецепт бажаної страви: телевізійні шоу, інтернет-сайти, фудблогери, зрештою, сусідки та родичі. Але книги з рецептами досі залишаються найнадійнішим джерелом. Чому? По-перше, зазвичай авторами є відомі кулінари, яким можна довіряти. По-друге, пропонується один перевірений рецепт приготування тієї чи іншої страви (а не 30 варіантів, як зварити борщ). А ще – це завжди гарний подарунок.
14 Сентября 2018 Book24.ua
Ювал Ной Харарі – професор історії та доктор філософії. На сьогодні це також автор трьох провокаційних та найбільш обговорюваних протягом останніх років книг про історію людства.