RSS
19 Марта 2018 Book24.ua

Події розвиваються такими швидкими темпами, що майбутнє уже поруч, хочемо ми того чи ні. Достатньо дізнатися лише декілька фактів про науковий прогрес для того, аби в цьому переконатися: роботи-собаки тепер вміють відчиняти двері, Google з точністю до 36 метрів визначає, де знаходиться людина.

Поки автори художніх творів фантазують про те, що буде через декілька століть, експерти прогнозують, які технології будуть актуальними найближчі 20-30 років. Ми підібрали 4 книги, аби й ви готувалися до майбутнього.

2 Марта 2018 Book24.ua

Допитливість – це бажання здобувати знання, вміння насолоджуватися процесом навчання та пізнавати світ навколо. Ця якість притаманна усім нам від народження, а що ж відбувається потім? Так от, щоб малеча була ще більш допитливою, кмітливою та ініціативною, дорослі мають їй допомогти. Це просто – відповідайте на каверзні запитання дітей та заохочуйте їх дізнаватися ще більше, а книги допоможуть розповісти просто про складні поняття.

18 Февраля 2018 Book24.ua

Бувають моменти в житті, коли опускаються руки, енергії на все не вистачає, «не знаєш ти, як далі бути, на що сподіватись хоча б», а часом просто бракує мотивації та хорошого прикладу для натхнення та щоденних звершень. В нас гарна новина – надія завжди є і автори, які написали визначні книги, точно це знали. Вони вірили, сподівалися та мали величезну жагу до життя, а ще – були вперті та наполегливі.

Сьогодні ми підготували для вас добірку книг, які здатні не просто мотивувати, а й повністю змінити погляди на світ навколо.

18 Февраля 2018 Book24.ua

Собака – це завжди символ чесності, вірності, доброти та справедливості, але цьогоріч це ще й покровитель 2018 за східним календарем. Прогнозують, що цей рік буде неоднозначним, але коли це він був не таким? Але зрад та розчарувань точно буде менше, а добра, стабільності та мудрості неодмінно стане більше. Чому? Бо хвостаті, кудлаті та чотирилапі символи цього року – найвідданіші друзі. Тож ми підібрали для Вас декілька справді хороших книг про собак (і людей, куди ж без них).

14 Февраля 2018 Book24.ua

Дізнатися більше про культуру інших держав, про важливі події країни, в якій народився, про дивні традиції мешканців Сходу та підслухати легенди Львова та Києва… Гадаєте, аби виконати весь перелік треба ціле життя і не одне? А ось і не вгадали! Знадобляться книги-мандри про різні куточки світу. Де їх шукати? Ми вже все знайшли і пропонуємо Вам.

Тож часу не гаймо і в мандрівку вирушаймо!

2 Февраля 2018 Book24.ua
Гадаєте, дорослішати легко? Ні, це не зовсім так. Але читаючи книги, в яких головні герої мають ті ж проблеми, що й сучасні підлітки, з’являється зразок для наслідування і відкриваються нові способи реагування на різні життєві негаразди. Завдяки описам їх у книгах, жити стає значно простіше.