RSS
1 Февраля 2018 Book24.ua
Підлітковий вік вважається непростим періодом в житті: вже не діти, але ще й не дорослі. Кажуть, що сучасні підлітки мало читають, але, можливо, потрібні книги ще не потрапили їм до рук (до телефону, планшету)? Правильно обрані твори не лише сформують у юних читачів гарний смак, а й надихнуть, допоможуть зробити свій вибір в житті, навчать цінувати дружбу та підкажуть як поводитися під час першої закоханості.

Пропонуємо Вам декілька серій книг, які зможуть зацікавити найвибагливіше юне покоління.
28 Января 2018 Book24.ua
Частина зими промайнула майже непомітно: новорічно-різдвяні свята та підготовка до них займають багато часу, чи не так? Але як пережити решту холодних днів? Звідки черпати натхнення та бажання дарувати добро, любов, щастя, якщо навколо сіро, морозно та темно?  Наш рецепт: чашка чаю/какао/глінтвейну, теплий плед і книга, яка зігріває душу. І кожен твір з цієї добірки містить особливі секрети та рекомендації, якими нам кортить поділитися.
22 Января 2018 Book24.ua

«Найкраща ілюзія виникає тоді, коли містить максимум реальності» – Ден Браун, «Інферно».

Ден Браун уже досяг такого рівня письменницької кар’єри, що його твори стають популярними ще до їх публікації. Так було не завжди, але не будемо заперечувати, що від його книг неможливо відірватися до останньої сторінки.
17 Января 2018 Book24.ua
Твори, про які сьогодні нам так кортить розповісти - це книги, які пройшли перевірку роками і отримали прекрасні відгуки від найсуворіших критиків –дітей. Ці історії знайомі нам з дитинства. А чи перечитували Ви їх, коли стали дорослими? Чи розмірковували над тим, у чому ж їхня мудрість і чому ці сюжети актуальні десятиліттями? Сьогодні ми спробуємо разом знайти відповіді.
15 Января 2018 Book24.ua
Початок року — гарний час для переосмислення своїх цілей, уявлень і цінностей. Кажуть, що єдина людина, з якою варто себе порівнювати — це ти вчорашній. Ми зібрали 5 науково-популярних книг, що досліджують різні сторони буття людини і допомагають краще зрозуміти себе.
9 Января 2018 Book24.ua
Вам уже вдалося склали список книжок, які плануєте прочитати у 2018 році? Або ще у роздумах? Якщо Ви ненароком пропустили твори з цієї добірки або ще не встигли їх прочитати – це варто зробити, адже вони вважаються одними із кращих минулорічних видань українських письменників!