Книга, яка вразить глибиною аналізу сьогочасної політичної ситуації
Что нового

Книга, яка вразить глибиною аналізу сьогочасної політичної ситуації

3 Апреля 2017 14:29 Book24.ua

Легко й просто про серйозні і складні речі

Що зумовило перемогу Майдану? Чому вражаючих результатів досягла Арабська весна? Автор книги "Занепад влади" переконливо, на багатьох прикладах і з застосуванням політичних теорій доводить, що не лише сила народного гніву, а й помітне ослаблення влади в усіх її проявах стали головними чинниками успіху. 
Радикальні зміни в усіх сферах суспільного життя поступово ведуть до занепаду влади — політичної, військової, економічної, релігійної, ба навіть влади мас-медіа. Впливові раніше високі керівні особи вже не можуть реалізовувати свої забаганки так само вільно, як це було в минулому. Нині стало простіше здобути владу, однак значно важче її здійснювати і набагато легше втратити. 
"Ця книга - про владу. Точніше вона про те, як влада — здатність примусити інших щось робити або не робити — проходить через історичні трансформації, що змінюють світ"
Міркуючи про три світові революції — збільшення, мобільності й ментальності, автор не лише показує позитивні перспективи процесу занепаду влади, а й застерігає від його серйозних небезпек, передусім через можливість скочування в анархію, безлад, втрату порядку і контролю за негативними проявами суспільної поведінки.
«Занепад влади» - це не книга із фантастичним сюжетом, а скрупульозний аналіз того, що діється в найвищих державних інституціях і за їхніми лаштунками.

Про автора

Рисунок1.jpgМойзес Наїм – журналіст, політик, який очолював Міністерство торгівлі й індустрії Венесуели й був виконавчим директором Світового банку – з огляду на ці регалії вільно, а найголовніше – достеменно розкриває всю правду, яка діється у коридорах урядових, релігійних, військових і бізнесових структур.
Автор під новим кутом препарує дійсність і доходить шокуючих висновків щодо нашого майбуття. Книга стоїть на першому місці у списку must read Марка Цукерберга