RSS
27 Февраля 2018 Book24.ua

У сучасному світі недостатньо йти в ногу з часом, треба діяти на випередження. Саме з цієї причини, складаючи список фільмів, які слід подивитися у 2018 році, зверніться до першоджерел – до книг, на основі яких написані сценарії і прямо зараз тривають зйомки.

18 Февраля 2018 Book24.ua

Бувають моменти в житті, коли опускаються руки, енергії на все не вистачає, «не знаєш ти, як далі бути, на що сподіватись хоча б», а часом просто бракує мотивації та хорошого прикладу для натхнення та щоденних звершень. В нас гарна новина – надія завжди є і автори, які написали визначні книги, точно це знали. Вони вірили, сподівалися та мали величезну жагу до життя, а ще – були вперті та наполегливі.

Сьогодні ми підготували для вас добірку книг, які здатні не просто мотивувати, а й повністю змінити погляди на світ навколо.

18 Февраля 2018 Book24.ua

Собака – це завжди символ чесності, вірності, доброти та справедливості, але цьогоріч це ще й покровитель 2018 за східним календарем. Прогнозують, що цей рік буде неоднозначним, але коли це він був не таким? Але зрад та розчарувань точно буде менше, а добра, стабільності та мудрості неодмінно стане більше. Чому? Бо хвостаті, кудлаті та чотирилапі символи цього року – найвідданіші друзі. Тож ми підібрали для Вас декілька справді хороших книг про собак (і людей, куди ж без них).

15 Февраля 2018 Book24.ua
Улюблений магазин книжок Book24 вирішив зазирнути за лаштунки видавничого процесу і втаємничити Вас, наші любі шанувальники, у магію того, як створюється книга. Ми розкажемо Вам про те, як обирають книгу для видання, скільки часу тривають додрукарські процеси та сам друк видання, скільки людей задіяно в процесі та чи складно займатися такою справою, як створення книг. Про це й про інше нам розповість керівник едиційної команди, випусковий редактор видавництва «BookChef», перекладач і літератор Євген Плясецький.
14 Февраля 2018 Book24.ua

Дізнатися більше про культуру інших держав, про важливі події країни, в якій народився, про дивні традиції мешканців Сходу та підслухати легенди Львова та Києва… Гадаєте, аби виконати весь перелік треба ціле життя і не одне? А ось і не вгадали! Знадобляться книги-мандри про різні куточки світу. Де їх шукати? Ми вже все знайшли і пропонуємо Вам.

Тож часу не гаймо і в мандрівку вирушаймо!

8 Февраля 2018 Book24.ua

Поки книголюби поспіхом дочитували найкращі книги 2017 року, блогери складали списки топових видань та писали плани щодо книжкових покупок на 2018 рік, а відомі особистості рекомендували твори українських та зарубіжних письменників, видавництва натхненно та завзято працювали над новинками. І хоч закінчився тільки перший місяць цього року, а від «свіженьких» книг уже очі розбігаються. Художня література, нон-фікшн та мотивуючі твори – тут розмаїття на будь-який смак! Обирайте уважно і насолоджуйтеся.