RSS
17 Декабря 2017 Book24.ua
Поки всі підводять підсумки 2017 року, в літературному світі не можна оминути увагою результати конкурсу “Книга року BBC — 2017”. До короткого списку в дорослій номінації увійшли 5 книг, а перемогу здобула збірка оповідань Катерини Калитко "Земля загублених, або маленькі страшні казки". Тож у сьогоднішній підбірці пропонуємо ознайомитися зі всіма п’ятьма номінованими творами.
13 Декабря 2017 Book24.ua
13 грудня відбулось відкриття книжкового бізнес-клубу “Метафора”, присвячене темі: «Бізнес поза форматом: ми зробили це інакше». Ми з нетерпінням очікували на подію і пропонуємо Вам можливість одними з найперших познайомитись із двома новинками бізнес-серії «Бібліотека МІМ», які нещодавно вийшли друком у видавництві “BookChef”.
11 Декабря 2017 Book24.ua
Якщо Ви прагнете не лише виживати в бізнесовому середовищі, а й створювати  інноваційні способи ведення бізнесу та докорінно трансформувати вже існуючі, тоді книга авторства Александра Остервальдера, Ів Піньє та ще 470 практиків стане Вам у нагоді. А сьогодні ми зробимо її коротенький конспект і поділимося деякими рекомендаціями, які точно допоможуть створити власну компанію майбутнього або зробити таку із уже існуючої.
8 Декабря 2017 Book24.ua
Зимова пора дарує багато приводів для подарунків: свято Святого Миколая, Новий Рік, Різдво... А оскільки книга завжди була і залишається чудовим і доречним презентом, будемо знайомити Вас із найцікавішими творами зі світу дитячої літератури. У сьогоднішній добірці пропонуємо Вашій увазі 4 книжки, розраховані на дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.
6 Декабря 2017 Book24.ua
Здавалося б, тиша та голос є повними протилежностями та не мають нічого спільного. Але книги Ерлінґа Каґґе та Жана Абитболя доводять, що саме внутрішня тиша і наш голос є тими речами, які допомагають нам віднайти справжнього себе: перша допомагає не втрачати усвідомленості за будь-яких умов, а друга є зброєю масового ураження, якщо знати, як вірно нею користуватися.
4 Декабря 2017 Book24.ua

Деніел Кіз отримав ступінь з психології і читав лекції у найбільших вузах США, але популярність здобув за свій літературний талант, за вміння відчувати, створювати та описувати це на папері. Тож ми підготували для Вас добірку книг автора про особливих людей.