RSS
3 Марта 2018 Book24.ua
Хоч погода за вікном і не схожа на теплу, та все ж весна вже на порозі. Саме час замислитися над тим, як привітати чарівних, надзвичайних жінок, адже свято 8 березня вже не за горами.

Ми ґрунтовно розмірковували проблемою «що подарувати» та склали перелік, який допоможе Вам зробити цікавий, приємний і корисний презент. Він неодмінно запам’ятається, не займе багато місця та стане у нагоді. І цим подарунком є книга!

15 Февраля 2018 Book24.ua
Улюблений магазин книжок Book24 вирішив зазирнути за лаштунки видавничого процесу і втаємничити Вас, наші любі шанувальники, у магію того, як створюється книга. Ми розкажемо Вам про те, як обирають книгу для видання, скільки часу тривають додрукарські процеси та сам друк видання, скільки людей задіяно в процесі та чи складно займатися такою справою, як створення книг. Про це й про інше нам розповість керівник едиційної команди, випусковий редактор видавництва «BookChef», перекладач і літератор Євген Плясецький.
3 Января 2018 Book24.ua

Про те, як часто продюсери та режисери звертаються до літератури за новими та цікавими сюжетами, не варто і говорити. От, наприклад, твори Уільяма Шекспіра екранізували 870 разів (тільки «Гамлет» відтворювали у 21 варіанті), твори Чарлза Діккенса – 299 екранізацій, детективи Артура Конан Дойла – 210 екранізацій. Вражає, чи не так?

25 Декабря 2017 Book24.ua
Невже у Всесвіті ми одні? Чи існує життя на інших планетах? На ці питання уже багато років шукають відповіді науковці. Не оминули цієї теми також письменники і, відверто кажучи, часом їм важко не повірити.
17 Декабря 2017 Book24.ua
Поки всі підводять підсумки 2017 року, в літературному світі не можна оминути увагою результати конкурсу “Книга року BBC — 2017”. До короткого списку в дорослій номінації увійшли 5 книг, а перемогу здобула збірка оповідань Катерини Калитко "Земля загублених, або маленькі страшні казки". Тож у сьогоднішній підбірці пропонуємо ознайомитися зі всіма п’ятьма номінованими творами.
11 Декабря 2017 Book24.ua
Якщо Ви прагнете не лише виживати в бізнесовому середовищі, а й створювати  інноваційні способи ведення бізнесу та докорінно трансформувати вже існуючі, тоді книга авторства Александра Остервальдера, Ів Піньє та ще 470 практиків стане Вам у нагоді. А сьогодні ми зробимо її коротенький конспект і поділимося деякими рекомендаціями, які точно допоможуть створити власну компанію майбутнього або зробити таку із уже існуючої.