RSS
6 Декабря 2017 Book24.ua
Здавалося б, тиша та голос є повними протилежностями та не мають нічого спільного. Але книги Ерлінґа Каґґе та Жана Абитболя доводять, що саме внутрішня тиша і наш голос є тими речами, які допомагають нам віднайти справжнього себе: перша допомагає не втрачати усвідомленості за будь-яких умов, а друга є зброєю масового ураження, якщо знати, як вірно нею користуватися.
12 Ноября 2017 Book24.ua
Всі книги про самодопомогу та самовдосконалення  гарантують нам  шлях до щастя, гармонії, балансу та спокою. Книга «До біса почуття. Як вибратися з лайна» гарантує, що такого шляху не існує. Але разом з тим не існує і ситуацій, які неможливо пережити.
19 Октября 2017 Book24.ua
Другий місяць осені видався насиченим для книголюбів, адже видавництва потішили нас як величезною кількістю новинок, так і зустрічами з авторами та перекладачами цих книг. Однією з таких став приїзд штаб-сержанта США у відставці Шайло Гарріса.
3 Октября 2017 Book24.ua
Осінь — не час, щоб боятися непогоди, затяжних дощів, сірих буднів і авітамінозу. Бо це, перш за все, пора затишку, теплих светрів, барвистого листя та яскравих кольорів. А щоб на душі було тепліше, ми підготували для вас підбірку з 5 книжок, які не дадуть занудьгувати та подарують трішки натхнення.
9 Сентября 2017 Book24.ua
Сучасний темп життя стає невпинним, отож все більше часу ми проводимо за справами. Відволіктися від усього, відпочити та зарядитися новими думками за книгою стало доволі дорогим задоволенням. Однак ми підготували добірку лайфхаків, які допоможуть ефективно розподілити час та знайти його для улюбленого заняття – читання цікавого твору.
10 Мая 2017 Book24.ua
Тайны всегда привлекают людей. Возможно - именно поэтому детективные романы так популярны среди читателей. Жанр включает в себя огромное количество направлений и каждый найдет себе чтение по душе: исторический роман с загадками, которые хранят стены древних монастырей и замков? Улицы современных городов, на которых совершаются изощренные преступления? Книги детективов настолько разные, что способны привлечь читателей даже с кардинально противоположными предпочтениями в литературе. Интернет магазин книг Book24 подобрал лучшие романы с интересным сюжетом и от признанных мировых классиков,  и от молодых,  многообещающих писателей. Сегодня мы представляем 5 современных детективов, которые стоит прочесть - они прочно вошли в рейтинг самых популярных романов во всём мире.