RSS
5 Июня 2018 Book24.ua

Автор книги «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем» Марк Менсон збентежив всіх своїх читачів. Навіть не так, він шокував. Адже він стверджує, що життя – це шмат лайна, а проблеми – константа життя. Проте, «якщо одного дня ви примиритеся з усім тим лайном, яким закидає вас життя (а лайно буде багато, ви вже повірте), то станете непереможними». Марк Менсон допоможе вам визначити, що в життя справді важливо, а що ні, чим варто перейматися, а на що треба забити і якомога швидше.

30 Мая 2018 Book24.ua
Перша (але не остання) книга 30-ти річного підприємця «Трансформатор. Як створити власний бізнес і почати заробляти» опублікована у 2018 році. Це історія успіху просто хлопця із невеличкого містечка Тинди Амурської області, який, незважаючи на всі труднощі, досягнув поставлених цілей. Це дійсно мотивуюча автобіографія, проте Дмитро Портнягін не лише описує події свого життя.
15 Мая 2018 Book24.ua

Книга Нобелівського лауреата з економіки Деніела Канемана «Мислення швидке й повільне» була опублікована у 2011 році і одразу стала бестселером New York Times.

Чи кожне наше рішення раціональне? Чи вибір, який ми здійснюємо повсякчас, продуманий та обґрунтований? Майже вся робота мозку здійснюється в нашій голові непомітно, отже більшість наших рішень неконтрольовані, невиважені, нераціональні.
28 Марта 2018 Book24.ua

Давно мрієте почати бігати щоранку? Кидали курити уже 5 разів, але все одно погана звичка поверталася? З понеділка обіцяєте не їсти тортів та булочок? Чому ми діємо так, а не інакше?

Секрети розповів Чарлз Дахіґґ у книзі «Сила звички».

Тож не опускайте руки, пробуйте знову та знову змінити шкідливі звички на корисні. Але цього разу «озбройтеся» знаннями про те, як це зробити правильно, і ви обов’язково виграєте битву.

19 Марта 2018 Book24.ua

Книжок про мотивацію видано дійсно багато, але якби все написане в них було таким ефективним та дієвим, то чи купували б ми наступну, а згодом ще одну? Мабуть, ні. То що ж нас насправді мотивує?

15 Марта 2018 Book24.ua
Література жанру нон-фікшн наразі надзвичайно популярна, і це не дивно. Читач хоче фактів, нового досвіду, свіжих поглядів, успішних ідей і кейсів, достеменних прогнозів і нестандартних рішень. Бізнесові книжки дають змогу втамувати цю жагу, тож нам дуже кортіло дізнатися про те, як українським видавцям вдається перекладати та видавати якісні твори і завдяки чому вони опиняються в наших руках? 

Розібратися у цих та інших питаннях нам допоміг Антон Мартинов – співвласник і директор видавництва «Наш формат», яке спеціалізується на діловій, науково-популярній літературі та мемуаристиці.