RSS
19 Ноября 2018 Book24.ua
Відомі люди дуже часто залишають після себе мемуари. Ці історії допомагають відповісти на багато хвилюючих питань, так як несуть в собі глибоку мудрість. Біографічні книги, як правило, відкривають не тільки секрети і таємниці людини, але і її справжню суть. Нижче представлено декілька історій видатних людей, познайомитися з якими буде дуже цікаво кожному.
16 Ноября 2018 Book24.ua
Ми обрали для вас десять книг, які розширять ваш кругозір. А ще допоможуть розібратися у теоріях виникнення людства, у фізичних поняттях та в людському організмі, подумати про минуле, теперішнє і майбутнє цивілізації та робити будь-який життєвий вибір більш раціонально (наскільки це, звісно, можливо).
4 Ноября 2018 Book24.ua
У наш час буллінг не має вікових обмежень. Сучасні діти дуже жорстокі, та не завжди більш сильні цькують слабких, тут вже хто хитріший, сміливіший та винахідливіший. Жертвами буллінгу може стати хто завгодно – батьки, вчителі або навіть самі агресори, адже у об'єктів цькування одного разу можуть «здати нерви» і тоді вже вони встають у нападаючу позицію.
29 Октября 2018 Book24.ua
Хелловін – свято для нас відносно нове, проте завдяки своїм химерним традиціям він вже встиг полюбитися багатьом. І навіть незважаючи на те, що ми до кінця не знаємо всіх його звичаїв та традицій, вечірки та гуляння на честь цього свята стають все популярнішими. 
17 Октября 2018 Book24.ua

Чи багато ви знаєте письменників, як написали понад 50 творів? Декількох найбільш відомих можна й згадати. Рей Бредбері (понад 400, серед яких вірші, оповідання, есеї, романи, повісті), Агата Крісті (більше, ніж 60 детективів, а ще психологічні романи, оповідання і п’єси), Іван Франко (в 1976 році вийшли друком його твори в 50 томах, проте включені туди були не всі, бо ж цензура…), Александр Дюма (весь його творчий доробок помістили в 301 том). І, звісно ж, Террі Пратчетт (який написав більше 70 книг, декілька з яких у співавторстві).




17 Октября 2018 Book24.ua

У наш час більшість професій вимагає систематичних публічних виступів. Вміти красиво говорити та мати навики переконання – це стратегія досягнення успіху практично у всіх сферах життя. Однак, згідно зі статистикою, більшість людей відчувають панічний страх перед публічними виступами. І якщо ви належите до їх числа, то вам обов'язково необхідно навчиться його долати та красиво подавати матеріал. А допоможуть вам у цьому топ-5 книг про ораторське мистецтво, на сторінках яких розповідається про те, як правильно доносити важливу інформацію, як бути впевненим в собі та як тримати себе перед публікою. Прочитавши їх, ви зможете не тільки усвідомити головні правила риторики, а й навчитеся гармонійно їх поєднувати з психологічними техніками та прийомами акторської майстерності. Ці знання допоможуть кожному реалізувати себе як оратора.