RSS
4 Мая 2018 Book24.ua
Ваш день розпланований по годинах, на мобільному телефоні регулярно звучать нагадування про зустрічі. Та чи ваша постійна зайнятість дає бажані результати? Чи затрачені зусилля наблизили вас хоч на крок до мрії?
16 Апреля 2018 Book24.ua

Обожнюєте відвідувати художні галереї? Захоплюєтеся відомими художниками та ілюстраторами? Мрієте створити власний витвір мистецтва? Хочете навчитися малювати? Якщо хоча б на три з чотирьох запитань ви відповіли «так», тоді наступні книги для вас.

Весна – найкраща пора року для нових починань та звершень, тож не відкладайте свої бажання у далекий ящик. Малювати – це не так складно, як ви думали.

16 Апреля 2018 Book24.ua

Головні герої – агенти спецслужб різних країн, сюжети, від яких холоне кров, а ще зради, інтриги, вбивства, помсти та тортури. І, звісно ж, кохання. Про що йде мова? Про шпигунські романи.

12 Апреля 2018 Book24.ua

Сьогодні, 12 квітня, ми святкуємо День авіації та космонавтики. У цей день у 1961 році Юрій Гагарін вперше у світі полетів у космос, а у 1981 році відбувся перший старт за американською програмою «Space Shuttle».

На цю тему написано дуже багато книг: дорослих та дитячих, наукових і художніх, незрозумілих та доступних. І ми вибрали для Вас 5 цікавих, «космічних» творів. Поїхали!

6 Апреля 2018 Book24.ua

Ще у 1951 році Пітер Друкер написав, що завдяки клієнтам існує бізнес. Не унікальний продукт чи послуга, не кількість вкладених грошей чи найновіше технічне оснащення зробить вашу компанію успішною, а люди. Клієнтоорієнтований сервіс набуває все більшої популярності, але багато керівників не знають як почати впроваджувати його і як любити потенційних покупців, не втрачаючи при цьому дохід. Тож радимо приділити цьому питанню особливу увагу та прочитати 5 найкращих книг від спеціалістів про маркетинг довіри та якісний сервіс.

28 Марта 2018 Book24.ua
Так багато всього сказано та написано про біг, що часом важко з усієї інформації відібрати важливу, цікаву, корисну, а головне ту, яка заохотить бігти до мети і не зупинятися. Ми обрали три варіанти книг, які вам сподобаються якщо:

  • Ви з нетерпінням чекали весни, щоб взути кросівки, вийти надвір, вдихнути ковток свіжого ранкового повітря і побігти. Сезон офіційно відкрито! 
  • Ви мрієте займатися бігом, але щось постійно заважає втілити це бажання в реальність. Проте тепер ви налаштовані серйозно: треба ще дрібку мотивації та багато інформації.
  • Ви бігаєте вже не один рік і готові до марафону. З чого почати і як закінчити?