Перетвори свої наміри в дію разом з «Книгою про тіло» від Камерон Діаз
Що нового

Перетвори свої наміри в дію разом з «Книгою про тіло» від Камерон Діаз

24 Березня 2017 15:41 Book24.ua

Камерон1.jpgКамерон Діас, колишня модель, нині «найвідоміша блондинка Голлівуду», дебютувала в кіно в 21 рік у фільмі «Маска»(1994), де успішно зіграла поруч з Джимом Керрі. Всесвітню популярність їй принесли фільми «Ангели Чарлі», «Все без розуму від Мері», «Банди Нью-Йорка», «Ванільне небо» і інші. Тепер ви пізнаєте її з іншої стороні – як автора світового бестселера про тіло.
Тіло людини – дім, де живе душа та розум. Важливо піклуватися про його стан для комфортного енергійного життя. «Книга про тіло» - відверта розповідь Камерон Діаз про особистий досвід у роботі над собою. На сторінках видання відома акторка ділиться секретами, як прислухатися до свого тіла і навчитися розуміти, любити його і допомагати йому. Вона переконана: здорове, міцне, гарне тіло допоможе досягти будь-якої меті, чи то в кар'єрі, в коханні, а може у творчості. Сильне тіло здатне сприяти поліпшенню якості життя. Втілити задум написати книгу, де всі охочі зможуть отримати повну інформацію про роботу нашого тіла і взаємозв’язок думок та зовнішнього вигляду допомогла Сандра Барк - письменниця, автор ряду бестселерів за версією "New York Times". Охоче працює в тандемі з захопленими людьми, допомагаючи їм перетворити цікаві ідеї популярні книги.

У чому заключається унікальність книги


«Книга про тіло» — не програма дій, розрахована на певний проміжок часу. Це не керівництво з досягнення швидкого результату. ВашКамерон2.jpg успіх буде вимірюватися не втраченими кілограмами і зниклими сантиметрами, а тим, що ви придбаєте: гострий, ясний розум, тіло, здатне втілити найсміливіші задуми; впевненість і самоповагу, які дає самопізнання. На шляху до мети, яку ви вибрали, вас підтримає дисципліна. А мета — це довге, щасливе, здорове життя.

Головне в досягненні мети діяти, прагнути змінитися. Просто гортати сторінки вечорами недостатньо. Можна володіти усіма знаннями світу, але змінити власні звички, які практикувалися роками – це завдання не з легких. І від його виконання залежить ваш успіх у перевтіленні. Важко втриматись, коли ви бачите, як ваші друзі, рідні із задоволення ласують такими запашними тістечками. У випадку з Камерон – картопля фрі, її найбільша слабкість. Але треба зібрати волю в кулак і обмежити себе у шкідливих звичках. Кожен раз, роблячи правильний вибір, ви будете зміцнювати самодисципліну, позбавляючись від вантажу старих помилок. Ці маленькі зрушення у свідомості допоможуть сформувати здорові звички, які будуть підтримувати вас протягом усього життя.


Роздуми на дозвіллі


На формування ваших нинішніх звичок пішли роки. На те, щоб змінити їх, теж потрібен час. У своїй книзі Камерон радить читачам запастися терпіння та бути поблажливим до себе. Робота над собою потребує витримки терпіння та турботи про власне тіло. Виховання дисципліни вимагає, щоб у хвилину слабкості ви взяли себе в руки і не дозволили собі відступити. Прагніть до ідеального балансу: неухильно виконуйте взяті на себе зобов'язання, але без надриву. А також ніколи не пере ставайте любити та піклуватися про себе!