RSS
5 Червня 2023 Book24.ua
Сучасні диктатори та автократи дедалі частіше використовують пропаганду, дезінформацію та маніпуляції відносно населення, щоб залишитися при владі, замість жорстоких репресій та насильства. Автори книги «Спін-диктатори. Як змінюються обличчя тиранії в ХХІ столітті» Сергій Гурієв і Деніел Трейсман змальовують картину сучасних тиранів і напрочуд детально документують її у своїй книзі, спираючись на цікаві дослідження і особистий досвід.
10 Грудня 2021 Book24.ua
З 19 грудня стартує програма єПідтримка, за якою усі повнолітні громадяни України, які мають у додатку “Дія” зелений сертифікат про вакцинацію, зможуть отримати 1000 грн. Витрачати ці кошти можна буде, зокрема, й для покупки книг. У цій статті публікуємо інструкцію як це зробити.
22 Квітня 2021 Book24.ua
Девід Роуен – засновник та колишній головний редактор Wired UK, один із бізнес-ангелів у 45 діджитал-компаніях і засновник стартапу, який організовує подорожі на вихідні в незвичайні місця та спікер багатьох бізнес-івентів по усьому світу. Щоб написати книгу «Non-bullshit innovation. Радикальні ідеї від найпотужніших інтелектуалів світу», він здійснив 130 перельотів та спілкувався з CEO та засновниками найбільших світових компаній.
29 Травня 2020 Book24.ua
Переклад художньої літератури — одна з найскладніших галузей практики перекладу. Адже важливо не тільки правильно передати всі відтінки смислів тексту, але ще і зберегти антураж і оригінальний стиль автора, що буває дуже непросто. Досвідчені перекладачі поділилися своєю думкою щодо адаптації імен та назв.
15 Листопада 2019 Book24.ua

Щороку в Україні відзначається День пам’яті жертв голодоморів. Нині цей день припадає на 23 листопада. Це нагода згадати історію, вшанувати тих, чиє життя було зруйноване або знищене у ті страшні часи сталінського режиму. Українці ніколи не були байдужі до цієї трагедії, зокрема, про акт геноциду писали свої твори українські письменники, Голодомор став темою багатьох мистецьких творів. У сучасному світі про масові вбивства шляхом штучно створеного голоду вже не бояться говорити, та все ж Голодомор 1932-1933 років деякі країни не поспішають визнавати Геноцидом українського народу. Щоб розуміти, через що пройшли наші предки, відчути, яку складну історію переживала Україна 87 років тому, ми зробили добірку художніх та публіцистичних книг, у яких розкривається тема Голодомору.