RSS
16 Травня 2023 Book24.ua
Травень — третій місяць весни, сподівання і книжкових новинок, які завдяки нашим видавництвам продовжують виходити друком і тішити українського читача. Аби не розгубитися серед книжкового розмаїття, ми склали для вас добірку новинок, серед яких: історичне фентезі про Іллю Муромця, надзвичайна історія про мужність 14 літньої дівчинки з Аушвіцу, новий роман із серії «Дискосвіт» від Террі Пратчетта, роздуми на тему переосмислення еволюції людства і конкретні поради, які допоможуть у непрості часи. До вашої уваги добірка п’яти книг травня, які варті вашої уваги.
4 Січня 2022 Book24.ua

Грудень – особливий місяць, адже він останнім проводжає рік. Саме в цей час кожен з нас закінчує свої останні справи перед початком чогось нового, ставить собі цілі й роздумує над тим, що вже встиг зробити. Саме в цей час видавництва представляють свої книги, з якими будь-хто з читачів зможе почати прийдешній рік. Обирати першу книгу на новий рік завжди хвилююче, адже саме вона закладе настрій на всі наступні 12 місяців життя книголюба. Ми знову ж таки зібрали для вас найновіші та найцікавіші книги грудня, кожна з яких зможе стати чудовим початком року для будь-кого з вас.

3 Грудня 2021 Book24.ua

Останній місяць осені – це та пора, коли безліч видавництв презентують свої новинки, які можуть стати прекрасними подарунками під ялинку для ваших близьких. Листопад 2021 року – не виключення. Ми зібрали для вас добірку тільки з найкращих історій, які ви неодмінно зможете подарувати друзям або ж самому собі на зимові свята. Від біографії до серії дитячих книг – кожен знайде щось для себе!

30 Листопада 2021 Book24.ua

Напевно, кожен із нас у дитинстві мріяв про друга - пухнастого друга, який прийде в найпотрібніший момент і развеселить: побігає за своїм хвостом, почне голосно-голосно муркотіти, буде бігати за палицею, давати лапу, гавкати по команді чи просто уткнеться мордочкою в долоню. Тварини вчать турботі, співчуттю, любові, відданості та навіть не відмовлятися від своїх бажань. Голлі Вебб - англійська дитяча письменниця, яка створила серію зворушливих історій для дітей про тварин.

17 Листопада 2021 Book24.ua
Вілл Сміт – відомий американський музикант й актор, який знявся у понад 40 фільмах і серіалах та був продюсером більше ніж 25 кінострічок. На своєму шляху до успіху чоловік стикався з безліччю перешкод, і про всі незгоди й проблеми він готовий розповісти в новій автобіографічній книзі під назвою «Will. Вілл», переклад якої стане доступним українським читачам уже наприкінці грудня цього року.
3 Листопада 2021 Book24.ua

Уже пройшли два місяці осені, найбільш затишної пори року. Жовтень приніс книголюбам безліч новинок у різних жанрах: від художньої літератури до нон-фікшну. Ми створили для вас добірку із найкращих книг минулого місяця і поділили її на три розділи: «Новинки дитячої літератури», «Новинки художньої літератури» та «Новинки з психології». Кожен зможе знайти для своєї душі особливу історію!