RSS
5 Сентября 2018 Book24.ua
Лора Вандеркам – відома американська блогерка, мама чотирьох дітей, авторка шістьох книг, Ted-спікерка, журналістка таких відомих видань як The New York Times, The Wall Street Journal, Fortune та ін., а ще регулярно проводить тренінги про ефективне планування часу. Вона переконана, що «кожен має змогу “мати все”». Книга «Я знаю, як їй все вдається. Тайм-менеджмент успішних жінок» - про те, як крок за крок впорядкувати своє життя та поєднати кар’єру і сім’ю.
4 Сентября 2018 Book24.ua
Ранок може бути добрим? Рано вставати і все встигати – це реально? Чи може «сова» стати «жайворонком»? Відповідь на всі запитання «Так» і у цьому нас переконав Джеф Сандерз у книзі «Диво п’ятої ранку. Як підкорити свій день ще до сніданку».
10 Августа 2018 Book24.ua
«Щоб стати розумним, достатньо прочитати 10 книг, але щоб їх знайти, треба прочитати тисячі». А щоб не заблудитися у книжкових лабіринтах, пропонуємо обирати книги, перевірені часом. Звісно ж, ми про класичні твори. Їх перевидають, цитують, екранізують, а головне – читають-перечитують покоління за поколіннями. Схоже, що класика справді житиме вічно…
10 Августа 2018 Book24.ua

Як їм вдалося завоювати наші серця? Як створити бізнес з нуля? В чому секрет успіху успішних компаній? Продовжуємо надихатися історіями мега-брендів та дізнаватися про шлях, який пройшли відомі компанії. В попередній статті ми писали про IKEA, «Ашан», Приватбанк, Uber, Zara та Airbnb, тепер нас чекає подорож у світ iPhone, Zappos, Pixar та Google.

30 Июля 2018 Book24.ua
Метод КонМарі без перебільшення завоював світ. І щоб переконатися в цьому достатньо переглянути кількість публікацій в Instagram з тегами #konmari та #konmarimethod, а тоді відео з відгуками та світлинами до/після. В чому ж секрет? Чому ми витрачаємо стільки дорогоцінного часу на перекладання речей з одного місця в інший? Чи справді нам необхідні всі ці папірці на робочому столі і що робити з усіма вітальними листівками? Тепер Марі Кондо знає відповіді на всі запитання про порядок та безлад, адже вона - консультантка із прибирання, спеціалістка із організації простору, популяризаторка мінімалізму як способу життя та авторка 4 книг, дві з яких ми маємо можливість читати уже зараз.
19 Июля 2018 Book24.ua
Хочете знати, з чого починався шлях відомих компаній? На чому будувався їхній маркетинг? Як керують лідери успішних брендів? Які риси характеру та звички вони мають? Як керівники обирали команду? Ми вибрали для Вас найкращі історії успіху. Вони здатні надихнути, підштовхнути, надати сміливості та впевненості в своїх силах.