RSS
17 Листопада 2017 Book24.ua
Якщо у дітей виникають проблеми з концентрацією та уважністю, тоді на допомогу приходять віммельбухи — книжки-розглядалки. Їх особливістю є майже повна відсутність тексту та насиченість яскравими ілюстраціями, з великою кількістю маленьких деталей. Такі книжки підходять не тільки для родинного читання, а й корисні в роботі дитячих психологів та логопедів. Вони добре розвивають уважність, пам’ять і фантазію, допомагають розширити запас слів, за рахунок чого кожного разу разом із дитиною можна вигадувати нові історії. Тож пропонуємо ознайомитися з віммельбухами українських видавництв.
14 Листопада 2017 Book24.ua
110 років тому, 14 листопада 1907 року на півдні Швеції народилася Астрід Ліндґрен, чиї твори подарували світові безліч дитячих посмішок. Її історії завоювали серце не тільки маленьких читачів по всьому світу, а й їх батьків, адже всі дорослі колись були дітьми. Цікаво, що письменниця активно виступала за виховання дітей без насильства й тілесних покарань, саме тому всі її книги сповнені дитячих радощів, пригод і бешкетництва.
12 Листопада 2017 Book24.ua
Всі книги про самодопомогу та самовдосконалення  гарантують нам  шлях до щастя, гармонії, балансу та спокою. Книга «До біса почуття. Як вибратися з лайна» гарантує, що такого шляху не існує. Але разом з тим не існує і ситуацій, які неможливо пережити.
9 Листопада 2017 Book24.ua
Поки в світі продовжують поділяти людей на фізиків і ліриків, ми впевнені, що поезія — вона для всіх. Тому у сьогоднішній підбірці Ви знайдете 4 збірки поезій, без яких не можна уявити сучасний український дискурс. А серед цих віршів обов’язково будуть ті, що знайдуть своє відлуння у Вашій душі.
8 Листопада 2017 Book24.ua

За роки незалежності сучасна українська проза вийшла на новий рівень: у вітчизняному літературному світі з’являється все більше молодих, талановитих імен, які стають поряд з іменами відомих авторів та легендарних письменників. Отож, напередодні свята української писемності та мови, ми вирішили оглянути чотири прозаїчні твори вітчизняних сучасників, які завоювали любов читачів та право на незабутність. 

6 Листопада 2017 Book24.ua
Существует мнение, что чтение книг выполняет функцию машины времени, давая нам возможность узнать информацию о множестве различных ситуаций, характеров, мест, идей и людских судеб, познакомиться с которыми было бы невозможно отдельному, конкретно взятому человеку в течении своей жизни. В этой подборке мы расскажем о пяти книгах, основным отличием которых является нестандартность описываемых в них ситуаций.