Игра «Лавка чудес»
Що нового

Гра «Лавка чудес»

21 Грудня 2018 15:49 Book24.ua

Грати і розвивати логіку, мислення, здатність створювати передбачення ... Чари? Реальність разом з настільною грою «Лавка чудес» TM LUDUM!

Тренувати свої «сірі клітинки» можна надзвичайним чином! Так одного разу вирішив наш креативний чарівник і світ побачила магічна стратегія «Лавка чудес».

Мета гри настільки ж проста, наскільки непередбачуваний її фінал. Потрібно зібрати неймовірні артефакти і відкрити свою крамницю чудес. Чим більше незвичайних предметів будуть у ній продаватися, тим більше шансів виграти!

Інтерактивні перевтілення і корисні навички

lavka.jpgПочинається гра з вибору ролі. Учасники перетворюються в могутніх чарівників. Але могутність - не найсильніша якість переможця. Гра постійно вносить елемент несподіванки. Так що без уважності, кмітливості та здатності думати на крок вперед не обійтися навіть самому просунутому чаклуну.

У цьому - головна «фішка» гри.

Стратегічне мислення і логіка, «прокачані» в «Лавці чудес», неодмінно виручать гравців і в реальному житті. Адже в навколишньому світі випадковість - звичайна справа.

Чарам кожен вік підвладний

Гра розрахована на дітей 5-12 років. На практиці - це круте розвага для всієї родини. А вік? Який може бути вік у чарівників. ;)

«Лавка чудес» - красива коробка відмінного настрою і корисно-чарівного дозвілля.

Замовляйте, грайте і пам'ятайте: стратегія - не вибір шляху до перемоги. Це створення умов, коли всі шляхи ведуть до неї.