Як стати супергероєм змалку: серія «Суперкоманда SOS»
Статті

Як стати супергероєм змалку: серія «Суперкоманда SOS»

14 Грудня 2018 18:56 Book24.ua

Чимало людей на землі прагнуть мати суперсилу. Це надможливості, дивовижні вміння та надприродні здібності. Тож розкриємо секрет, як змалку стати супергероями нового покоління з яскравими коміксами від TM LUDUM!

«Суперкоманда SOS» - перша в Україні серія супергеройських коміксів для дітей від 5 до 12 років. Це незвичайна історія про черепашку Шона, дикобраза Діні, Білку і тукана Туке. Одного разу вони потрапили в дивний смерч і знайшли сили чотирьох стихій: Води, Вогню, Землі і Повітря.

Так прості школярі перетворилися в суперкоманду SOS. Тепер у них є суперсила, міцна дружба і важлива місія: допомагати всім, хто потрапив у біду, і не забувати добре вчитися.

Перетворюємося в суперчитачів!

комикс 1.jpgКожен комікс - це 27 яскравих сторінок з короткими текстами і великими літерами. 

комикс 2.jpg

Діти з задоволенням стежать за пригодами героїв і навіть не помічають, як читання стає їх улюбленим заняттям!

Разом з персонажами юні читачі вчаться аналізувати вчинки, долати труднощі, дорожити дружбою, мріяти і любити світ навколо. 

Граємо в суперігри!

команда 1.jpg

Але це ще не все! Супергерої продовжують радувати дітей в крутих настільних іграх!

Перший випуск коміксу доповнила однойменна гра «Суперкоманда SOS». Другий випуск - новинка «Мавпоострів». Команда гравців має зібрати острів, розселити мавпочок і врятувати їх від підступного Роготопа.

Даруємо суперподарунки за суперціною!

Гра стане відмінним презентом до Нового року. Тільки до кінця грудня при купівлі гри в подарунок до неї ви отримаєте перший випуск коміксу з пригодами суперкоманди SOS!

Серія «Суперкоманда SOS» врятує від вихідних в обнімку з гаджетом. Виховає в дітях найкращі якості: доброту, відповідальність, справедливість!