RSS
15 Серпня 2019 Book24.ua

Не поспішайте ставити кому в першій фразі, поки не побачите, які літературні події відбудуться найближчим часом. Тут і читання поезій, і книжкові презентації, і пізнавальні лекції, і літературні клуби. Таке точно не можна пропустити.

5 Серпня 2019 Book24.ua

До кінця літа лише місяць! Встигли зробити все заплановане? Відкривайте свій список справ на літо і перевіряйте. Якщо ж ні, то маєте ще 31 день для того, щоб покупатися, зустріти світанок, прочитати стос куплених книг і відвідати декілька цікавих презентацій. З останнім ми допоможемо, адже зібрали найцікавіші книжкові події, які відбудуться у серпні.

16 Липня 2019 Book24.ua

Маємо для вас 4 хороші новини: сьогодні – літо, через тиждень – літо, через місяць – теж літо. «А четверта?» – запитаєте ви. Письменники продовжують писати нові книги, видавництва їх видавати, а ми – ходити на їхні презентації та обговорення. Хіба це не найкраща новина для книголюба? А ми продовжуємо збирати для вас літературні події, які варто відвідати. Тримайте афішу на другу половину липня.

2 Липня 2019 Book24.ua

Як минає ваше літо? Перший місяць був дуже продуктивним – ми відвідали багато літературних подій і вирішили запросити Вас. Тому започаткували нову рубрику «Книжкова афіша». Сьогодні розповімо про цікаві книжкові події з 1 по 15 липня.